Ποδόσφαιρο

Η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα από τον Κουντέ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 11:38

Η Μπαρτσελόνα έφτασε σε συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον Ζιλ Κουντέ. Που μέχρι πρότινος έδειχνε να πήγαινε στην Αγγλική Τσέλσι. 

Η Μπαρτσελόνα είναι ένα βήμα από τον Κουντέ!

Ο Ζιλ Κουντέ έδειξε την περσινή σεζόν, πως είναι ένας εξαιρετικός αμυντικός. Αφού με την φανέλα της Σεβίλλη έδειξε ότι είναι πολύ δυνατός και ανέκοψε πολλές προσπάθειες των αντιπάλων προς την εστία τους.

Έτσι με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, πολλές ομάδες έπεσαν απάνω του για να το διεκδικήσουν. Όπως ήταν η Τσέλσι, αλλά και η Μπαρτσελόνα.

Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες, πάλεψαν με όλες τις δυνάμεις τους για να τον κάνουν δικό τους. Έτσι οι Μπλε του Λονδίνου έκαναν πολύ καλή πρόταση στους Σεβιγιάνους, με αποτέλεσμα να βρεθούν πολύ κοντά στην απόκτηση του.

Ωστόσο οι Μπλαουγκράνα δεν είπαν την τελευταία τους λέξη, καθώς την τελευταία στιγμή έκαναν την αντεπίθεση τους με τεράστια πρόταση όπου έφτασε τα 50.000.000 ευρώ, με αποτέλεσμα όλα να δείχνουν ότι ο Γάλλος στόπερ θα μετακομίζει στην Ισπανία, αλλά και την Μπαρτσελόνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr