Ποδόσφαιρο

Άρης: Προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Γκόμελ!

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 12:05

Ο Άρης ξεκίνησε την προετοιμασία του, για τον επαναληπτικό αγώνα στο Europa Conference League απέναντι στην Γκόμελ. 

Άρης: Προετοιμασία για τον επαναληπτικό με την Γκόμελ!

Στις τάξεις του Άρη, όλοι είναι πολύ χαρούμενοι για το μεγάλο, αλλά και εντυπωσιακό ξεκίνημα στις επίσημες υποχρεώσεις απέναντι στην Λοκομοτίβ Γκόμελ, αφού επικράτησαν με το ευρύ 5-1. Και καθάρισαν από αυτό το ματς την πρόκριση για τον επόμενο προκριματικό γύρο στο Europa Conference League.

Ο Μπούργος με τους παίκτες, μπήκαν πάλι από σήμερα σε ρυθμούς προπονήσεων, ώστε να είναι πανέτοιμοι για τον επαναληπτικό αγώνα απέναντι στους Λευκορώους. Αφού θέλουν να φτάσουν στη δεύτερη αυτή νίκη, ώστε να τη συνοδεύσουν με σκορ και πλούσιο θέαμα.

Στόχος του Αργεντίνου προπονητή, είναι να δουλέψει απάνω στην ψυχολογία αλλά και την βελτίωση στις αδυναμίες των παικτών που έβγαλαν από το πρώτο αγώνα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.