Ποδόσφαιρο

Ρέιντζερς: Πρεμιέρα με γκολ για τον Τσόλακ [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 19:55

Στο ανεπίσημο ντεμπούτο του, με την σκωτσέζικη ομάδα, ο Κροάτης σέντερ φορ βρήκε δίχτυα κόντρα στην Τότεναμ.

Ρέιντζερς: Πρεμιέρα με γκολ για τον Τσόλακ [vid]

Το Σάββατο ο Αντόνιο Τσόλακ έκανε το ανεπίσημο ντεμπούτο με τη φανέλα των Ρέιντζερς. Ο Κροάτης επιθετικός πήρε μεταγραφή πριν από μερικές ημέρες, από τον ΠΑΟΚ για τη σκωτσέζικη ομάδα. Με την «πρεμιέρα» του να είναι, αν μη τι άλλο, ιδιαίτερα ενθαρρυντική. Και για τον ίδιο και για την νέα ομάδα του.

Διότι στο 24ο λεπτό του φιλικού που έγινε με αντίπαλο την Τότεναμ, ο Τσόλακ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Σκόραρε και άνοιξε το σκορ για την σκωτσέζικη ομάδα, σε αυτό το πολύ σπουδαίο φιλικό ανάμεσα στις δύο ομάδες. Με κοντινό σουτ «νίκησε» τον Γιορίς και πέτυχε το 1-0.

Όμως, η χαρά του Τσόλακ δεν είχε συνέχεια ως το φινάλε του ματς. Διότι στο δεύτερο μέρος του φιλικού, με δύο γκολ του Κέιν μέσα σε έξι λεπτά (σ.σ.: 50' και 56') γύρισε το ματς και οδήγησε την Τότεναμ στην ανατροπή και τη νίκη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr