Ποδόσφαιρο

ΟΦΗ: Έκανε… σεφτέ στα φιλικά της Ολλανδίας [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 20:29

Η ομάδα της Κρήτης νίκησε 1-0, με το γκολ του Φαν Ντάινεν στο 80ό λεπτό.

ΟΦΗ: Έκανε… σεφτέ στα φιλικά της Ολλανδίας [vid]

Ο ΟΦΗ πέτυχε την πρώτη του νίκη, κατά τη διάρκεια των φιλικών της προετοιμασίας επί ολλανδικού εδάφους. Οι Κρητικοί επικράτησαν 1-0 της Εξέλσιορ Μασλούις. Με τους Κρητικούς να έχουν καλή απόδοση και ευκαιρίες για περισσότερα γκολ.

Η ομάδα του Νίκου Νιόπλια είχε αρκετές φάσεις για γκολ από το πρώτο ημίχρονο. Στο 29’ ο Μπουζούκης δεν κατάφερε να «νικήσει» τον Μποκς. Το ίδιο έγινε και στο 38’, μόνο που η τελική ενέργεια για τον ΟΦΗ ήταν από τον Νέιρα. Στο 42’ ήρθε η καλύτερη φάση των πρώτων 45 λεπτών. Ο Ντουρμισάι, ωστόσο, στάθηκε άτυχος διότι στο σουτ του η μπάλα σταμάτησε στη ρίζα του δεξιού δοκαριού.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Ηρακλείου συνέχισε να ψάχνει το γκολ. Αν και δεν είχε τόσο πολλές ευκαιρίες, είχε την ουσία. Στο 80ό λεπτό ο Κροάτης, υπό δοκιμή, μπακ Πόμπι έκανε τη σέντρα και ο Φαν Ντάινεν με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό γκολ του ματς, για το 1-0 του ΟΦΗ.

ΟΦΗ: Μανδάς, Μαρινάκης, Πασαλίδης, Ουές, Διαμαντής, Μεγιάδο, Ντιουσέ, Νέιρα, Μπουζούκης, Καμάου, Ντουρμισάι. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Σηφάκης, Πόμπι, Φαν Ντάινεν, Μπαλογιάννης, Γιαννούλης, Αποστολάκης.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr