Ποδόσφαιρο

Χατάισπορ: Η… ανακοίνωση για τον Βράνιες [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 20:52

Ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας, Λουτφού Σαβάς, έκανε γνωστή τη συμφωνία με τον Βόσνιο αμυντικό.

Χατάισπορ: Η… ανακοίνωση για τον Βράνιες [vid]

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας με τον Όγκνιεν Βράνιες. Με τον Βόσνιο αμυντικό να μην μένει χωρίς ομάδα. Εδώ και ημέρες ήταν γνωστό το ενδιαφέρον της Χατάισπορ, ωστόσο ο πρόεδρος της ομάδας επιβεβαίωσε τη συμφωνία με τον πρώην παίκτη της Ένωσης.

Η Χατάισπορ παρουσίασε τη φανέλα για τη σεζόν 2022/23. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης αυτής, ο Λουτφού Σαβάς, αποκάλυψε πώς υπάρχει οριστική συμφωνία με τον Βόσνιο στόπερ.

Με τον πρόεδρο της Χατάισπορ να τονίζει: ««Οι παίκτες μας ξεκινάνε σήμερα τις προπονήσεις για τη νέα σεζόν. Ο Βράνιες που είναι ένας πολύ καλός αμυντικός και έπαιζε στην ΑΕΚ, θα βρεθεί στην ομάδα μας τη νέα σεζόν. Έχουμε φτάσει σε συμφωνία με τον παίκτη και θα μπει στο σύνολο την ερχόμενη εβδομάδα. Παράλληλα κοιτάμε για αριστερό και δεξί μπακ».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr