Ποδόσφαιρο

Αστέρας Τρίπολης: Είπε… αντίο στη Γερμανία με τεσσάρα

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 21:57

Οι Αρκάδες ολοκλήρωσαν τα φιλικά επί γερμανικού εδάφους με τη νίκη 4-0 επί της Σίγκμπεργκερ.

Αστέρας Τρίπολης: Είπε… αντίο στη Γερμανία με τεσσάρα

Φινάλε με νίκη 4-0 για τον Αστέρα Τρίπολης στο τελευταίο φιλικό στη Γερμανία. Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά νίκησε 4-0 με τον Αλί Μπαμπά να σκοράρει και να δίνει δύο ασίστ. Οι Αρκάδες έτσι έκλεισαν τις αναμετρήσεις προετοιμασίας επί γερμανικού εδάφους με τρεις νίκες σε ισάριθμα ματς.

Εξαιρετική εικόνα

Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκίνησε δυνατά το ματς. Στο 13’ σκόραρε με τον Μπενίτο, αλλά το γκολ δεν μέτρησε ως οφσάιντ. Η υπεροχή των Αρκάδων καρποφόρησε στο 21’. Ο Αλί Μπαμπά τροφοδότησε τον Ριέρα και άνοιξε το σκορ (1-0). Το δεύτερο γκολ ήρθε στο 26’ με τον Σίτο, μετά τη νέα ασίστ του Αλί Μπαμπά. Η συνεργασία Μουνάφο και Ριέρα είχε αποδέκτη τον Αλί Μπαμπά, ο οποίος στο 37’ πέτυχε το 3-0.

Πολλές ευκαιρίες

Στο 53’ ο Αστέρας κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μπενίτο που το εκτέλεσε, δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα της Σίγκμπεργκερ. Στο 65’ δεν μέτρησε ως οφσάιντ το γκολ από τον Καπίγια. Όμως, στο 68’ ο Μπενίνο κατάφερε να σκοράρει τελικά και διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο Αστέρας Τρίπολης αγωνίστηκε με τους Τσιφτσή (41' Γραμματικάκης), Γκαρθία, Άλβαρες, Πίτσου (69' Ιγκλέσιας), Αλάγκμπε (41' Χριστόπουλος), Μουνάφο (69' Κανελλόπουλος), Βαλιέντε, Αλί Μπαμπά, Σίτο (41' Γ. Παπαδόπουλος), Ριέρα (61' Καπίγια), Μπενίτο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr