Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για τον Πάβκοβ [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 22:30

Οι «πράσινοι» χαρακτήρισαν ως κακόβουλα όσα γράφονται στη Σερβία περί πρότασης στον σέντερ φορ του Ερυθρού Αστέρα.

Παναθηναϊκός: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για τον Πάβκοβ [vid]

Από χθες έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα στη Σερβία που κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μίλαν Πάβκοβ. Τον Σέρβο επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, η σερβική ιστοσελίδα Mozzartsport ήταν αυτή που αποκάλυψε το θέμα. Εκεί, επιπλέον, γράφτηκε πώς οι «πράσινοι» επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση για τον 28χρονο επιθετικό.

Πήραν θέση στο «τριφύλλι»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, πήρε θέση για όλα αυτά τα θέματα. Ειδικά για την υπόθεση Πάβκοβ. Η θέση των «πρασίνων» είναι πώς όλα αυτά τα δημοσιεύματα για τον 28χρονο φορ είναι αφενός αναληθή, αφετέρου «κακόβουλα». Επίσης, τονίζεται πώς ο παίκτης δεν έχει καν προταθεί στο «τριφύλλι».

Με τη θέση των «πράσινων» να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού. Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.