Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για τον Πάβκοβ [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 22:30

Οι «πράσινοι» χαρακτήρισαν ως κακόβουλα όσα γράφονται στη Σερβία περί πρότασης στον σέντερ φορ του Ερυθρού Αστέρα.

Παναθηναϊκός: Διέψευσε τα δημοσιεύματα για τον Πάβκοβ [vid]

Από χθες έχουν ξεκινήσει τα δημοσιεύματα στη Σερβία που κάνουν λόγο για πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μίλαν Πάβκοβ. Τον Σέρβο επιθετικό του Ερυθρού Αστέρα. Πιο συγκεκριμένα, η σερβική ιστοσελίδα Mozzartsport ήταν αυτή που αποκάλυψε το θέμα. Εκεί, επιπλέον, γράφτηκε πώς οι «πράσινοι» επανήλθαν με βελτιωμένη πρόταση για τον 28χρονο επιθετικό.

Πήραν θέση στο «τριφύλλι»

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο, πήρε θέση για όλα αυτά τα θέματα. Ειδικά για την υπόθεση Πάβκοβ. Η θέση των «πρασίνων» είναι πώς όλα αυτά τα δημοσιεύματα για τον 28χρονο φορ είναι αφενός αναληθή, αφετέρου «κακόβουλα». Επίσης, τονίζεται πώς ο παίκτης δεν έχει καν προταθεί στο «τριφύλλι».

Με τη θέση των «πράσινων» να αναφέρει: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ξεκαθαρίζει κατηγορηματικά ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε δήθεν διαπραγμάτευση και διαφορά στο οικονομικό για την απόκτηση του Μίλαν Πάβκοβ είναι κακόβουλα, παντελώς αναληθή και εκ του πονηρού. Ο παίκτης ουδέποτε προτάθηκε στην ομάδα και ως εκ τούτου δεν υπήρξε καμία διαπραγμάτευση, άρα και καμία διαφορά. Συνεπώς η οποιαδήποτε αναπαραγωγή τους δεν έχει ουδεμία σχέση με την πραγματικότητα».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.