Ποδόσφαιρο

Βόλος: Πήρε δανεικό τον Ουεντραόγκο από τον ΠΑΟΚ [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 22:58

Η ομάδα της Μαγνησίας ανακοίνωσε τον δανεισμό του 22χρονου μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο.

Βόλος: Πήρε δανεικό τον Ουεντραόγκο από τον ΠΑΟΚ [vid]

Την απόκτηση του Ισμαΐλα Ουεντραόγκο ανακοίνωσε το Σάββατο η ομάδα της Μαγνησίας. Ο Βόλος πήρε τον 22χρονο Αφρικανό με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ.

Ο παίκτης παραχωρήθηκε δανεικός από τον Δικέφαλο του Βορρά στο Βόλο, για τη σεζόν 2022/23. Μια ακόμα προσθήκη για την ομάδα του Βόλου, που απέκτησε τον 22χρονο αμυντικό μέσο από την Μπουρκίνα Φάσο. Την περασμένη σεζόν ο νεαρός Αφρικανός μέτρησε 19 ματς με τον ΠΑΟΚ Β’ στο πρωτάθλημα της Super League 2. Επίσης, τον περασμένο Ιανουάριο ήταν στην αποστολή της εθνικής του ομάδας, για τε τελικά του κυπέλλου Εθνών Αφρικής.

Η ανακοίνωση του Βόλου: «Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει τη μεταγραφή του 22χρονου μέσου από την Μπουρκίνα Φάσο, Ισμαΐλα Ουεντραόγκο. Ο Ουεντραόγκο αποκτήθηκε για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Ισμαίλα Ουεντραόγκο».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.