Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Στέλνουν στον Πειραιά τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ [vid]

Σάββατο, 23 Ιουλίου 2022 - 23:23

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο οι πρωταθλητές Ελλάδας είναι κοντά στον Κορεάτη μέσο.

Ολυμπιακός: Στέλνουν στον Πειραιά τον Χουάνγκ Ιν-Μπέομ [vid]

Ένα νέο όνομα στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό. Ο Κορεάτης μέσος Χουάνγκ Ιν-Μπέομ. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο πρώην παίκτης της Ρούμπιν Καζάν ετοιμάζεται να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος είναι αυθεντία στις διεθνείς μεταγραφές. Κι όταν γράφει ή ποστάρει κάτι, τότε αυτό έχει μεγάλη δόση αλήθεια. Εν προκειμένω η ιστορία με τον Κορεάτη μέσο. Απομένει να δούμε εάν θα επαληθευτεί και αυτή τη φορά. Διότι το τελευταίο διάστημα δεν ήταν το όνομα του μεταξύ αυτών που είχαν ακουστεί για τον Ολυμπιακό.

Το ποστάρισμα του Φαμπρίτσιο Ρομάνο ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι κοντά να υπογράψει με τον Χουάνγκ Ιν-Μπεόμ, για τον οποίον ενδιαφέρονται επίσης οι Άουγκσμπουργκ και Λοριάν. Η ελληνική ομάδα αυτή την στιγμή είναι πιο κοντά μετά από συζητήσεις που έγιναν κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr