Ποδόσφαιρο

Η Ανανεωμένη Μπάρτσα, κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 09:31

Η Μπαρτσελόνα με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Ραφίνια, επικράτησε με 0-1 την Ρεάλ Μαδρίτης, σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο Λας Βέγκας. 

Η Ανανεωμένη Μπάρτσα, κέρδισε την Ρεάλ Μαδρίτης!

Η ανανεωμένη από καινούργιους παίκτες Μπαρτσελόνα, όπως είναι ο Λεβαντόφσκι, αλλά φυσικά και ο Ραφίνια αρέσει. Αφού στο φιλικό παιχνίδι απέναντι στην Ρεάλ Μαδρίτης ήταν κυρίαρχη και πραγματοποίησε πάρα πολλές ευκαιρίες για πολλά γκολ. Ωστόσο επικράτησε με 0-1 χάρη σε γκολ του Ραφίνια.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με πολλοί κεφάτους, αλλά και ευδιάθετους το σύνολο του Τσάβι. Αφού από την αρχή έδειξαν ότι ήθελαν περισσότερο παιχνίδι. Έτσι κατάφεραν να βρουν δίχτυα στο 27ο λεπτό με δράστη τον Ραφίνια, ύστερα από απίστευτο σουτ που έπιασε εκτός περιοχής.

Στη συνέχεια οι Καταλανοί συνέχιζαν την ασφυκτική τους πίεση, με αποτέλεσμα να βρουν και άλλα γκολ. Ωστόσο έπεσαν απάνω στον απίστευτο, αλλά και εξαιρετικό Κουρτουά, που αποσόβησε την ομάδα του από πολλά τέρματα.

Έτσι το πρώτο μέρος, έληξε με το σκορ να είναι στο 0-1, υπέρ των Μπλαουγκράνα. Που είχαν κυριαρχικό ρόλο σε αυτό το ημίωρο από τους Μαδριλένους.

Στο δεύτερο μέρος έπεσε ο ρυθμός του αγώνα, με αποτέλεσμα οι δύο αντίπαλοι να μην έχουν πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Ωστόσο χρόνο συμμετοχής πήραν τα καινούργια αποκτήματα των δύο ομάδων.

Καθώς από την Ρεάλ Μαδρίτης αγωνίσθηκε ο Τσουαμένι, αλλά και ο Ρούντιγκερ. Ενώ από την Μπαρτσελόνα μπήκε ως αλλαγή ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Έτσι μέχρι το τέλος του αγώνα παρέμεινε αυτό το 0-1 υπέρ των γηπεδούχων, με αποτέλεσμα οι Καταλανοί να φτάσουν σε αυτή την θριαμβευτική φιλική επικράτηση.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr