Ποδόσφαιρο

Διαστημική η Άρσεναλ, διέλυσε την Τσέλσι! (vids)

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 10:07

Η Άρσεναλ ήταν εντυπωσιακή, αφού επικράτησε με 4-0 την Τσέλσι. Και έδειξε ότι είναι σε πολύ καλό δρόμο ενόψει των επίσημων υποχρεώσεων της. 

Διαστημική η Άρσεναλ, διέλυσε την Τσέλσι! (vids)

Η Άρσεναλ του Γκάμπριελ Ζεζούς, συνέχιζε να εκπλήσσει τους πάντες στα φιλικά προετοιμασίας. Καθώς ήταν σαρωτική σε άλλον έναν αγώνα, όπου επικράτησε με χαριστική ευκολία με 4-0 την Τσέλσι. Και έδειξε πως περιμένει με άγριες διαθέσεις τις επίσημες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα της Premier League.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους τους παίκτες του Αρτέτα να μπαίνουν πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο. Με αποτέλεσμα να θέλουν να δείξουν ποιο θα είναι το απόλυτο αφεντικό στη συγκεκριμένη αναμέτρηση. Έτσι μόλις στο 15ο λεπτό άνοιξαν το σκορ με σκόρερ τον Γκάμπριελ Ζεζούς, ενώ στο 36ο λεπτό κατάφεραν να διπλασιάζουν τα τέρματα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Όντεργκαρντ.

Έτσι το πρώτο μέρος έληξε με 2-0 υπέρ των Κανονιέρηδων. Και έδειξαν ότι ήταν απόλυτα κυρίαρχοι σε αυτό το πρώτο ημίωρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Αρτέτα συνέχιζαν τον πολύ ξέφρενο ρυθμό που είχαν από το πρώτο. Αφού κατάφεραν να βρουν άλλα δύο τέρματα, πρώτα στο 66ο λεπτό με τον Σάκα, ενώ το 4ο τέρμα και το κερασάκι στην τούρτα το πέτυχαν στο 92ο λεπτό με τον Λοκόνγκα.

Έτσι οι Κανονιέρηδες με το τέλος του ματς, έφτασαν στην άνετη επικράτηση και έδειξαν ότι βρίσκονται σε εκπληκτική κατάσταση από ότι η ομάδα του Τούχελ, που προβλημάτισε για ακόμα μία φορά στην προετοιμασία της.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr