Ποδόσφαιρο

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Γκολάρα ο Ραφίνια (vid)

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 10:41

Η Μάντσεστερ Σίτι με το πρώτο γκολ του Έρλινγκ Χάαλαντ, επικράτησε με 1-0 την Μπάγερν Μονάχου, σε φιλικό παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στις ΗΠΑ. 

Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτι 0-1: Γκολάρα ο Ραφίνια (vid)

Η Μάντσεστερ Σίτι με τον καινούργιο, αλλά και μεγάλο απόκτημα τον Έρλινγκ Χάαλαντ, έδειξε πολύ καλά πράγματα απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Αφού δημιούργησε, έφτιαξε πολλές φάσεις ωστόσο είχε και αρκετές φάσεις στην εστία του Νόιερ. Έτσι επικράτησε δικαίως με 1-0 και απέδειξε ότι την φετινή σεζόν θα κάνει τρομερά πράγματα στο πρωτάθλημα, αλλά και τις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Το παιχνίδι ξεκίνησε, με τους Πολίτες να μπαίνουν με το καλύτερο δυνατό τρόπο στον αγωνιστικό χώρο. Καθώς βρήκαν στο 12ο λεπτό το γκολ με δράστη τον τρομερό ποδοσφαιριστή Έρλινγκ Χάαλαντ.

Στη συνέχεια οι Βαυαροί προσπάθησαν να αντιδράσουν, με κάποιο τέρμα αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού ήταν πολύ άνευροι και πάρα πολλά και αβίαστα λάθη. Έτσι αυτό το 0-1 υπέρ της ομάδας του Πεπ Γκουαρντιόλα παρέμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιώρου, με αποτέλεσμα να πάνε στα αποδυτήρια δίκαια προηγούμενη μπροστά στο σκορ.

Στο δεύτερο μέρος, οι Άγγλοι συνέχιζαν στο ίδιο τέμπο. Αφού είχαν την ασφυκτική πίεση, δημιούργησαν αλλά και έφτιαξαν πολλές καταστάσεις στην εστία του Νόιερ. Ωστόσο δεν μπόρεσαν να τον κερδίζουν, με αποτέλεσμα να παραμείνει μέχρι το φινάλε του αγώνα αυτό το 0-1 για την ομάδα της Σίτι.

Έτσι κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη νίκη, ώστε να συνεχίζει με νικηφόρο αποτέλεσμα την προετοιμασία της. Ωστόσο για την Μπάγερν δεν ήταν καθόλου καλός ο αγώνας, διότι δεν έκαναν ούτε μία φάση στην εστία, παρά μόνο τρεις και αυτές εκτός εστίας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr