Ποδόσφαιρο

Η Παρί Σ.Ζ βρίσκεται πολύ κοντά στον Μουκιέλε!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 11:24

Η Παρί Σ.Ζ είναι ένα βήμα από την απόκτηση του Μουκιέλε. Ο οποίος τα τέσσερα τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Γερμανική Λειψία. 

Η Παρί Σ.Ζ βρίσκεται πολύ κοντά στον Μουκιέλε!

Η Παρί Σ.Ζ θέλει την φετινή χρόνια να είναι πολύ δυνατή, αλλά και να έχει πολλοί έμπειρους ποδοσφαιριστές στο ρόστερ της. Έτσι μεγάλος στόχος των διοικούντων, ήταν να φέρουν τον νεαρό Μουκιέλε. Ο οποίος τα 4 τελευταία χρόνια αγωνίσθηκε με τεράστια επιτυχία στην Λειψία.

Οι Παριζιάνοι μάλιστα κατόρθωσαν να τα βρουν σε όλα και με την ομάδα, αλλά φυσικά και με τον ποδοσφαιριστή. Όπου θα δαπανήσουν το ποσό των 12.000.000 ευρώ, συν τα μπόνους που θα φτάσουν μέχρι και τα 16.000.000 ευρώ.

Έτσι πλέον το μόνο που απέμεινε, είναι να μεταβή ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στο Παρίσι για τις τελικές υπογραφές και στη συνέχεια να ανακοινωθεί, με αποτέλεσμα να γίνει επίσημα παίκτης της Παρί Σ.Ζ. Ενώ στη συνέχεια θα αποχωρήσει για την Ιαπωνία για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr