Ποδόσφαιρο

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κλείσει τον Γιουχού!

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 12:00

Ο ΟΦΗ βρίσκεται μία ανάσα από την απόκτηση του κεντρικού αμυντικού Σάμουελ Γιοχού, ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν στη Γαλλική Ντουνκέρν. 

Ο ΟΦΗ είναι έτοιμος να κλείσει τον Γιουχού!

Ο ΟΦΗ προχωράει πλέον με πολύ γρήγορους ρυθμούς την μεταγραφική του ενίσχυση, αφού θέλει να ολοκληρώσει το συντομότερο δυνατό τις τρύπες που πρέπει να κλείσουν το ρόστερ με πολύ καλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Γιώργος Σαμαράς ταξίδεψε στο εξωτερικό, για να ψάξει για παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά στο σύλλογο της Κρήτης. Έτσι εστίαζε σε ποδοσφαιριστές που θα είναι για το κέντρο της άμυνας. Για αυτό το λόγο έβαλε στο στόχαστρο το Σάμουελ Γιοχού. Ο οποίος προέρχεται από την Ντουνκέρν, η οποία είναι ομάδα της Β΄ κατηγορίας.

Έτσι ο Αντιπρόεδρος της Κρητικής ομάδας,τ α βρήκε σε όλα με το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή που θα είναι τις επόμενες μέρες στην Κρήτη για τις τελευταίες λεπτομέρειες γύρω από το συμβόλαιο που θα υπογράψει. Ενώ στη συνέχεια θα ανακοινωθεί από τους ανθρώπους του ΟΦΗ και θα φύγει για Ολλανδία, για να μπει στην προετοιμασία της ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr