Ποδόσφαιρο

Conference League: Συγκλονιστική αντίδραση αρχηγού ομάδας σε παίκτη που του γύρισε η γλώσσα (vid)

Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022 - 15:19

Viral έγινε το περιστατικό στην αναμέτρηση της Γκαμπάλα με την Φεχερβάρ

Conference League: Συγκλονιστική αντίδραση αρχηγού ομάδας σε παίκτη που του γύρισε η γλώσσα (vid)

Το Conference League είναι στον δεύτερο προκριματικό του κι ένα περιστατικό σωτηρίας παίκτη από τον αρχηγό της ομάδας έγινε viral.
Πιο συγκεκριμένα στο ματς της Φεχερβάρ με την Γκαμπάλα για το Conference League έγινε το περιστατικό.

Ήταν το 40ο ματς της αναμέτρησης, Όταν ο μπακ Κιρτίμοφ της Γκαμπάλα πέφτει στο έδαφος μετά από σύγκρουση με αντίπαλο στον αέρα. Για διεκδίκηση μπάλας. Αρχικά ο Κιρτίμοφ δείχνει να πονάει χωρίς να έχει κάτι άλλο.

Ο διαιτητής πάει κοντά του και ζητάει να μπουν μέσα οι γιατροί. Στη συνέχεια πήγαν κοντά του και οι συμπαίκτες του. Κάποια στιγμή ο αρχηγός Μαμάντοφ τον βλέπει να μην κουνιέται έτσι ξαφνικά. Άμεσα του ανοίγει το στόμα και του πιάνει την γλώσσα που είχε γυρίσει.

Με αυτό τον τρόπο κατάφερε να τον σώσει, αφού αν σταματούσε να παίρνει οξυγόνο τα πράγματα θα είχαν πάρει άλλη τροπή.

Ο Μαμάντοφ έγινε ο ήρωας της ημέρας. Καθώς η γρήγορη παρέμβασή του, μαζί με αυτή των ιατρικών υπηρεσιών και των δύο ομάδων, βοήθησε στο να αποτρέψει τα χειρότερα. Όλοι έδρασαν καίρια και απέτρεψαν τον Κιρτίμοφ από το να καταπιεί τη γλώσσα του.

Ο Κιρτίμοφ αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο με φορείο. Και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου έγιναν διάφορες ιατρικές εξετάσεις. Που επιβεβαίωσαν ότι ο παίκτης ήταν εκτός κινδύνου. Αυτή ήταν η θετική είδηση ​​ενός παιχνιδιού που οι φιλοξενούμενοι έχασαν με 4-1.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr