Ποδόσφαιρο

Μπορντό: Πάει προς παραμονή στην Ligue 2

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 15:34

Η ιστορική γαλλική ομάδα δικαιώθηκε από την απόφαση της Εθνική Ολυμπιακής και αθλητική επιτροπή της Γαλλίας

Μπορντό: Πάει προς παραμονή στην Ligue 2

Η Μπορντό βρέθηκε μια ανάσα ακόμα και από την διάλυση λόγω οικονομικών δυσκολιών. Μάλιστα ήταν να υποβιβαστεί και στις μικρές κατηγορίες.

Φαίνεται όμως πως τελικά θα αποφύγει τα χειρότερα. Και θα μπορέσει να παίξει στην Ligue 2.

Κάτι που προήλθε από την εθνική Ολυμπιακή και αθλητική επιτροπή της Γαλλίας (CNOSF). Η οποία εξέδωσε ευνοϊκή γνώμη για την παραμονή της Μπορντό στην 2η κατηγορία του γαλλικού πρωταθλήματος (Ligue 2).


Αυτό βέβαια πρέπει να επιβεβαιωθεί από την εκτελεστική επιτροπή της γαλλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας (FFF). Τουλάχιστον αυτό αναφέρει όπως αναφέρει το γαλλικό πρακτορείο ειδήσεων (AFP), επικαλούμενο πηγή κοντά στον σύλλογο.

«Είναι μια ευνοϊκή απόφαση, την καλωσορίζουμε. Η ανακούφιση είναι προφανής, αλλά δεν έχει τελειώσει» ανέφερε αυτή η πηγή.

Η FFF σχεδιάζει να συνεδριάσει την Τετάρτη και, εάν υιοθετήσει τη γνώμη της CNOSF, η Μπορντό, που υποβιβάστηκε στην τρίτη κατηγορία λόγω της οικονομικής κατάστασής της, θα παραμείνει στην Ligue 2. Και θα μπορέσει να ξεκινήσει τη σεζόν της το Σάββατο κόντρα στη Βαλενσιέν.

Υπενθυμίζεται ότι οι «γιρονδίνοι» υποβιβάστηκαν την παρελθούσα σεζόν από τα «μεγάλα σαλόνια». Καθώς κατέλαβαν την 20ή και τελευταία θέση στη βαθμολογία, ενώ μέσα στο καλοκαίρι η αρχή που εποπτεύει τα οικονομικά στο γαλλικό ποδόσφαιρο αποφάσισε να υποβιβαστεί η Μπορντό και από τη Ligue 2.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr