Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λάιντνερ!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 16:50

Ο Ολυμπιακός πήρε τον πολύ καλό ποδοσφαιριστή Ντόρον Λάιντνερ. Που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ισραηλινή Χάποελ Ιερουσαλήμ. 

Ο Ολυμπιακός απέκτησε τον Λάιντνερ!

Ο Ολυμπιακός προχωράει με ταχύτατους ρυθμούς για την μεταγραφική του ενίσχυση, αφού μετά τη το κλείσιμο της μεταγραφής με του Χουάνγκ, κατάφεραν και τα βρήκαν με τον Ντόρον Λάιντνερ, Που προέρχεται από τρομερή σεζόν με την ομάδα της Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Οι Ερυθρόλευκοι εδώ και καιρό, κοίταξαν και έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Έτσι χτύπησαν την πόρτα της συγκεκριμένης ομάδας, με αποτέλεσμα να αρχίζουν τις διαπραγματεύσεις με τον παίκτη, αλλά φυσικά και με την ομάδα. Με τον Λάιντνερ τα βρήκαν σε όλα, μάλιστα και ο ίδιος επιθυμεί να αγωνισθεί σε ένα πολύ μεγαλύτερο πρωτάθλημα από το Ισραηλινό.

Έτσι το μόνο που απέμεινε είναι να τα βρουν και με την ομάδα. Ωστόσο δημοσίευμα από το Ισραήλ, αναφέρει ότι τα βρήκαν, με αποτέλεσμα να δώσουν το ποσό των 2.000.000 ευρώ.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, είναι ένας από τους καλύτερους, αλλά και πολύ γρήγορους παίκτες στο Ισραηλινό πρωτάθλημα. Την περσινή σεζόν στην Χάποελ Ιερουσαλήμ ήταν από τους μεγάλους, αλλά και σημαντικούς ηγέτες, καθώς συνέβαλε, αλλά και τους βοήθησε να φτάσουν σε πολύτιμες επιτυχίες.

Ο Λάιντσερ την περσινή σεζόν κατέγραψε ένα τέρμα, 4 ασίστ σε 26 παιχνίδια. Ενώ με την Εθνική Ισραήλ σημείωσε μέχρι στιγμής 3 συμμετοχές.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, με live στατιστικά, προγνωστικά και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων.