Ποδόσφαιρο

Η Χατάισπορ απέκτησε και επίσημα τον Βράνιες!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 17:20

Η Χατάισπορ ανακοίνωσε επισήμως τον Όγκνιεν Βράνιες, που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν για ένα χρόνο στην ΑΕΚ. 

Η Χατάισπορ απέκτησε και επίσημα τον Βράνιες!

Η Χατάισπορ την περσινή σεζόν δεν τα πήγε καθόλου καλά στο πρωτάθλημα της Τουρκίας, αφού έμεινε σε χαμηλά στάνταρ απόδοσης, με αποτέλεσμα να τερματίζει εκτός της πρώτης δεκάδας. Έτσι αυτό οφείλεται στην πολύ κακή αμυντική συνεισφορά, αφού δέχθηκε πολύ εύκολα γκολ.

Έτσι στόχος των διοικούντων, ήταν να αποκτήσουν παίκτες, κυρίως για την αμυντική λειτουργία τους. Για αυτό το λόγο μελέτησαν πολλές ενδιαφέρουσες περιπτώσεις έμπειρων παικτών. Με αποτέλεσμα να παίζουν απάνω στον Όγκνιεν Βράνιες.

Ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής, αγωνιζόταν μέχρι στιγμής στο Ελληνικό πρωτάθλημα και την ΑΕΚ. Μάλιστα βοήθησε και έδωσε τα μέγιστα σε κάποια από τα παιχνίδια της ομάδας, ώστε να μην δεχτούν εύκολα γκολ και να φτάσουν σε πολύτιμες επιτυχίες.

Ωστόσο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, οι Κιτρινόμαυροι με τον Βόσνιο Στόπερ, αποφάσισαν να τελειώσουν τη συνεργασία τους. Έτσι οι άνθρωποι της ΑΕΚ, έλεισαν το συμβόλαιο του Βράνιες.

Για αυτό το λόγο ο συγκεκριμένος παίκτης, παρέμεινε ελεύθερος και έφυγε για την Τουρκία. Με αποτέλεσμα να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του στην Χατάισπορ. Μέσα σε λίγες μέρες τα βρήκαν όλα και ο Βόσνιος παίκτης, αφού πρώτα πέρασε από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι και το Καλοκαίρι του 2025.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.