Ποδόσφαιρο

Άρης: Ο Μανού Γκαρσία προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 18:22

Ο Μανού Γκαρσία προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη, για λογαριασμό του Άρη. Με αποτέλεσμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να ενσωματωθεί στις προπονήσεις. 

Άρης: Ο Μανού Γκαρσία προσγειώθηκε στην Θεσσαλονίκη!

Ο Άρης πραγματοποίησε μία από τις ποιο ισχυρές και δυνατές μεταγραφές του, αυτή του Μανού Γκαρσία. Ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε μάλιστα σε πολύ μεγάλες ομάδες, όπως αυτή της Μάντσεστερ Σίτι.

Έτσι σήμερα το μεσημέρι ο Ισπανός αστέρας των Κιτρινόμαυρων, βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Στη συνεχεία να ανακοινωθεί επίσημα από τη διοίκηση του Άρη και μετά θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο να του συλλόγου, να γνωριστεί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και να μπει σε ρυθμούς προπονήσεων.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.