Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Χουάνγκ, έρχεται και ο Λάιντνερ

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 19:59

Στις 12:30 είναι προγραμματισμένη η άφιξή του Νότιο-Κορεάτη μέσου στη Αθήνα, στο… δρόμο βρίσκεται και ο Ισραηλινός αριστερός μπακ.

Ολυμπιακός: Την Τρίτη στην Ελλάδα ο Χουάνγκ, έρχεται και ο Λάιντνερ

Το ματς της Τετάρτης με την Μακάμπι Χάιφα είναι αυτό που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» το μυαλό τους. Παράλληλα, όμως, υπάρχει έντονη κινητικότητα και στο θέμα των μεταγραφών και της ενίσχυσης. Διότι τα προσεχή 24ωρα οι αφίξεις θα γίνει αρκετές. Με αφετηρία την Τρίτη 26 Ιουλίου.

Ο Ιν-Μπέομ Χουάνγκ είναι αυτός που θα ανοίξει τον κύκλο. Ο Νότιο-Κορεάτης μέσος θα αφιχθεί στην Ελλάδα αύριο το μεσημέρι. Στις 12:30. Έρχεται για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Ακολούθως ο Νότιο-Κορεάτης μέσος θα υπογράψει το συμβόλαιό του με τους «ερυθρολεύκους». Όμως δεν είναι ο μοναδικός που θα αφιχθεί προσεχώς.

Διότι ο Ντόρον Λάιντνερ έμεινε εκτός αποστολής της Χαποέλ Τελ Αβίβ, που είναι στη Σερβία για προετοιμασία, από το φιλικό με την Ραντνίτσκι. Κάτι που σημαίνει πώς μετρά αντίστροφα και ο 20χρονος αριστερός μπακ για να μπει στο αεροπλάνο και να ταξιδέψει στην Ελλάδα. Η δική του άφιξη, πιθανότατα, θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.