Ποδόσφαιρο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο επέστρεψε και θα συναντηθεί με τη διοίκηση [vid]

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 21:31

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ των «κόκκινων διαβόλων» γύρισε στην Αγγλία και θα ξεκαθαρίσει άμεσα το μέλλον του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ο Κριστιάνο επέστρεψε και θα συναντηθεί με τη διοίκηση [vid]

Ένα από τα σίριαλ του καλοκαιριού μπαίνουν στην τελική τους ευθεία. Αυτό είναι το μέλλον του Κριστιάνο Ρονάλντο. Διότι όλο αυτό το διάστημα ο ίδιος απείχε από τις προπονήσεις της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζητώντας να πάρει μεταγραφή. Ωστόσο, ακόμα δεν έχει βρει ομάδα που να ανταποκρίνεται στα «θέλω» του. Έτσι, γύρισε στην Αγγλία και θα έχει συνάντηση με τη διοίκηση των «κόκκινων διαβόλων».

Εκεί θα ξεκαθαρίσει το μέλλον του. Δεν ταξίδεψε με την αποστολή της Γιουνάιτεντ στην Ασία και την Αυστραλία για τα φιλικά προετοιμασίας που έδωσαν. Διότι επικαλέστηκε οικογενειακούς λόγους και απείχε από την τουρνέ αυτή του συλλόγου του Μάντσεστερ. Από την άλλη, η πλευρά της ομάδας του Μάντσεστερ δεν έχει αλλάξει στάση. Κοινώς δεν έχει βάλει πωλητήριο στον Κριστιάνο. Ο Έρικ Τεν Χαγκ έχει δηλώσει πώς υπολογίζει κανονικά τον Πορτογάλο σούπερ σταρ και ανυπομονεί να δουλέψει μαζί του.

Το θέμα, πάντως, έχει προκαλέσει τεράστιο ενδιαφέρον στο παγκόσμιο ποδοσφαιρικό στερέωμα. Η δε έκβασή του θα καθορίσει πολλά για το μέλλον και του Ρονάλντο και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Δηλαδή θα παραμείνει ή όχι στο «Όλντ Τράφορντ» και τη νέα σεζόν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr