Ποδόσφαιρο

Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 22:11

Από την 3η αγωνιστική ξεκινούν τα ματς ανάμεσα στους Big-5 με τον Άρης - ΠΑΟΚ. Μόνο ένα ντέρμπι ανά αγωνιστική τη φετινή σεζόν.

Τα ντέρμπι του πρωταθλήματος

Μια πολύ σημαντική διαφορά έχει το φετινό πρωτάθλημα. Διότι δεν θα υπάρχει σε καμία αγωνιστική περισσότερα από ένα ντέρμπι. Η αρχή θα γίνει από την 3η αγωνιστική (3-4 Σεπτεμβρίου). Εκεί όπου θα γίνει το ματς ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ. Το μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης.

Από εκείνο το σημείο και μετά, με εξαίρεση την 12η αγωνιστική, σε όλες θα υπάρχει ένα μεγάλο ματς ανάμεσα στους συλλόγους του Big-5. Αυτό προέκυψε από τη διαδικασία της κλήρωσης. Με το ελληνικό clasico να είναι προγραμματισμένο για την 11η αγωνιστική (5-6 Νοεμβρίου). Επίσης ντέρμπι θα έχει το πρωτάθλημα στο φινάλε του πρώτου γύρου και της κανονικής διάρκειας. Καθώς την 13η αγωνιστική βγήκε το Ολυμπιακός - ΑΕΚ. Αναλυτικά τα ντέρμπι της Super League 1 για τη σεζόν 2022-23.

3η αγωνιστική - 16η αγωνιστική

Άρης - ΠΑΟΚ

4η αγωνιστική - 17η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

5η αγωνιστική - 18η αγωνιστική

Άρης - Ολυμπιακός

6η αγωνιστική - 19η αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός

7η αγωνιστική - 20ή αγωνιστική

Άρης - ΑΕΚ

8η αγωνιστική - 21η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

9η αγωνιστική - 22η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Άρης

10η αγωνιστική - 23η αγωνιστική

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ

11η αγωνιστική - 24η αγωνιστική

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός

13η αγωνιστική - 26η αγωνιστική

Ολυμπιακός - ΑΕΚ

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr