Ποδόσφαιρο

Παναιτωλικός: Νίκη στο τελευταίο φιλικό στη Σερβία

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 23:02

Η ομάδα του Αγρινίου επικράτησε 1-0 της Μπροντάρατς με το γκολ του Καρέλη στο 20ό λεπτό.

Παναιτωλικός: Νίκη στο τελευταίο φιλικό στη Σερβία

Νικηφόρο ήταν για τον Παναιτωλικό το τελευταίο φιλικό προετοιμασίας επί σερβικού εδάφους. Η ομάδα του Αγρινίου νίκησε 1-0 την Μπροντάρατς Βελιγραδίου. Σε ένα ματς στο οποίο το συγκρότημα του Γιάννη Αναστασίου δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Βάσει της εικόνας και της μορφής της αναμέτρησης, το τελικό σκορ αδικεί την ελληνική ομάδα.

Το μοναδικό γκολ του φιλικού σημειώθηκε στο 20ό λεπτό. Ο Χατζηθεοδωρίδης εκτέλεσε το φάουλ και ο Καρέλης με πλασέ πέτυχε το γκολ του Παναιτωλικού. Τόσο στη συνέχεια του πρώτου ημιχρόνου, αλλά και στο δεύτερο μέρος οι Αγρινιώτες είχαν πολλές φάσεις. Με αποκορύφωμα και καλύτερη όλων, εκείνο του 81’. Όταν ο Πέδρο που είχε πάρει τη θέση του Καρέλη από το 63’, σημάδεψε το δοκάρι!

Παναιτωλικός: Ανέστης (63’ Στεργιάκης), Λιάβας (63’ Σοροβός), Λάρσον (63’ Λαζαρίδης), Κορνέλιους (63’ Μπακαδήμας), Χουχούμης (63’ Αναστασόπουλος), Μάρτενσον (63’ Τσιγγάρας), Φλόρες (63’ Βαρόνε), Ξενιτίδης (63’ Νικολάου), Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης (63’ Μπελεβώνης), Καρέλης (63’ Πέδρο).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr