Ποδόσφαιρο

Super League: Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022 - 23:32

Η συζήτηση του προέδρου της Λίγκας, Βαγγέλη Μαρινάκη, με τους εκπροσώπους των ομάδων έβγαλε και ειδήσεις.

Super League: Ξένοι διαιτητές σε όλα τα ντέρμπι

Μετά το τέλος της διαδικασίας της κλήρωσης του πρωταθλήματος για τη σεζόν 2022/23 οι παράγοντες των ομάδων κάθισαν στο ίδιο τραπέζι και συζήτησαν. Σε μια διαδικασία όπου όλα όσα ακούστηκαν, ήταν πολύ σημαντικά για τη νέα σεζόν. Ένα από τα πιο σημαντικά ζητήματα ήταν το κομμάτι της διαιτησίας.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους ομολόγους του, ανέφερε πώς και φέτος θα υπάρχουν ξένοι διαιτητές στα ντέρμπι. Κάτι που συμφώνησαν όλοι μαζί! Στα όλα τα ντέρμπι. Επιπλέον, η ΚΕΔ θα στελεχωθεί αποκλειστικά από ξένους και δεν θα έχει Έλληνες μέλη.

Εξελίξεις στα οικονομικά

Στο κομμάτι των οικονομικών θεμάτων της Λίγκας, υπάρχουν δύο ακόμη σημαντικές εξελίξεις. Το πρώτο έχει να κάνει με την απόδοση του ποσοστού από το στοίχημα. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης τόνισε πώς το θέμα οδεύει προς επίλυση και οι ομάδες θα αποκτήσουν ένα σημαντικό έσοδο. Εξάλλου, τα χρήματα από το στοίχημα τα δικαιούνται οι ομάδες και θα τα λάβουν άμεσα.

Το τρίτο και εξίσου σημαντικό ζήτημα ήταν το ποσοστό των χρημάτων που θα δίνουν οι ομάδες στην ΕΠΟ μέσω των τηλεοπτικών δικαιωμάτων αλλάζει. Από το 5% που ίσχυε μέχρι πρότινος, αυτό θα γίνει από εδώ και στο εξής 1%. Επιπλέον, υπάρχει και η δέσμευση από την πλευρά του υφυπουργού Αθλητισμού για τη σχετική τροπολογία που θα περάσει άμεσα και θα καθορίσει την μεταβολή του ποσοστού που θα καταβάλει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο στην Ομοσπονδία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.