Ποδόσφαιρο

Ο Βίντα φέρνει άλλον αέρα στην άμυνα της ΑΕΚ (vid)

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 11:24

Ο Κροάτης στόπερ απάντησε θετικά στην πρόταση της Ένωσης και ενισχύει σε μεγάλο βαθμό τα μετόπισθεν

Ο Βίντα φέρνει άλλον αέρα στην άμυνα της ΑΕΚ (vid)

Μια μεγάλη μεταγραφή για την άμυνα, που την είχε ανάγκη, έκανε η ΑΕΚ. Ο Ντομαγκόι Βίντα απάντησε θετικά στην πρόταση που του έγινε.

Με ετήσιες αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ και δυνατότητα επέκτασης συμβολαίου για επιπλέον έναν χρόνο, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο Βίντα είναι γεννημένος στις 29 Απριλίου του 1989 στο Οσιγιεκ της Κροατίας. Είναι 98 φορές διεθνής έχοντας και 4 γκολ και έχει παίξει σε Λεβερκούζεν, Ντινάμο Ζάγκρεμπ, Οσιγιεκ, Ντινάμο Κιέβου και Μπεσίκτας.

Η εμπειρία του είναι τέτοια που αναμφίβολα θα προσφέρει στην ΑΕΚ αυτό που θέλει. Την ηρεμία στην άμυνα, κάτι που δεν είχε τα δύο τελευταία χρόνια. Ειδικά πέρσι έχασε ματς από τις αδυναμίες των στόπερ και γενικά της αμυντικής λειτουργίας.

Ο θηριώδης Βίντα ωστόσο έχεις τις λύσεις γι' αυτό που θέλει η Ένωση. Είναι μια εξαιρετική μεταγραφή.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.