Ποδόσφαιρο

Τσάβι: «Αδύνατη η επιστροφή του Μέσι την παρούσα φάση»

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 13:57

Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα διέψευσε τα σενάρια επιστροφής του Αργεντινού σταρ, αφήνοντας πάντως μια… χαραμάδα ελπίδας για το μέλλον.

Τσάβι: «Αδύνατη η επιστροφή του Μέσι την παρούσα φάση»

Οι δηλώσεις του Χοάν Λαπόρτα για την ενδεχόμενη επιστροφή του Λιονέλ Μέσι στην Μπαρτσελόνα έκαναν τον γύρο του ποδοσφαιρικού κόσμου αλλά ο τεχνικός των Καταλανών φρόντισε άμεσα να ρίξει τους τόνους. Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα έκανε λόγο για λανθασμένη και επεισοδιακή αποχώρηση του Μέσι το καλοκαίρι του 2021 που στην συνέχεια υπέγραψε υπέρογκο συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Ο Λεο έχει συμβόλαιο που «τρέχει» στο Παρίσι και είναι αδύνατο να επιστρέψει την παρούσα φάση» τόνισε ο Τσάβι σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη. «Δεν υπάρχει λόγος να το συζητάμε τώρα. Ο Μέσι είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου. Όπως και ο πρόεδρος, έτσι και εγώ ευελπιστώ πως η ιστορία του στην Μπαρτσελόνα δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Σίγουρα πάντως, δεν είναι η ώρα να μιλήσουμε για αυτό».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr