Ποδόσφαιρο

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται ένα βήμα από την Λος Άντζελες!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 15:53

Η Λος Άντζελες είναι πολύ κοντά στην απόκτηση του Λουίς Σουάρες. Ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μαδρίτης. 

Ο Λουίς Σουάρες βρίσκεται ένα βήμα από την Λος Άντζελες!

Ο Λουίς Σουάρες τους τελευταίους δύο μήνες, όλοι οι δημοσιογράφοι ασχολήθηκαν σε ποια ομάδα θα πάει. Καθώς παρέμεινε ελεύθερος με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Έτσι πολλά δημοσιεύματα υπήρξαν γύρω από το συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή, αφού πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για τον Ουρουγουανό σούπερ σταρ, όπως ήταν η Ρίβερ Πλειτ, η Νασιονάλ, αλλά μέχρι και η Ντόρτμουντ ακούστηκε, ότι τον θέλει στο έμψυχο δυναμικό της. Καθώς ο Αλέ υπέστη καρκίνο στα γεννητικά του όργανα, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός αποστολής για πολύ μεγάλο διάστημα, ώστε να γίνει πλήρως καλά.

Ωστόσο όλες αυτές οι ομάδες, διαψεύσαν ότι ενδιαφέρθηκαν για το Σουάρες. Έτσι ο Ουρουγουανός παίκτης, εν τέλι βρήκε μετά από αυτούς τους μήνες την ομάδα που θα αγωνισθεί και θα είναι η Λος Άντζελες, η οποία είναι ομάδα στις ΗΠΑ.

Μάλιστα είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει στην ομάδα από την Αμερική, αφού υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες γύρω από το οικονομικό σκέλος.

Έτσι εάν ο Λουίς Σουάρες κλείσει στην Λος Άντζελες, θα βρει στη συγκεκριμένη ομάδα παλιούς καλούς παίκτες, όπως ο Γκάρεθ Μπέιλ, που έκλεισε και αυτό πριν λίγες εβδομάδες, ενώ επίσης θα είναι και ο Τζιόρτζιο Κιελίνι.

Πλέον τα τελευταία χρόνια στο πρωτάθλημα του MLS, έρχονται πολύ μεγάλα αστέρια που διακοσμούν τη συγκεκριμένη Λίγκα, με αποτέλεσμα το επίπεδο να γίνει πολύ καλύτερο.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr