Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον Ζαν Μπατίστ Λεό!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 16:34

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε επισήμως τον Ζαν Μπατίστ Λεό. Ο οποίος προέρχεται από μία πολύ καλή σεζόν με την Λετονική Ρίγα. 

Ο ΠΑΣ Γιάννινα ανακοίνωσε τον Ζαν Μπατίστ Λεό!

Στις τάξεις του ΠΑΣ Γιάννινα συνεχίζουν με πολύ καλό ρυθμό την μεταγραφική τους ενίσχυση. Αφού στόχος τους είναι να φέρουν όσο γίνεται πιο γρήγορα τους παίκτες που θα χρειασθούν, με αποτέλεσμα να κλείσουν το ρόστερ τους.

Ένας από αυτούς που έκλεισαν, είναι ο Ζαν Μπατίστ Λεό. Ο οποίος προέρχεται από μία εξαιρετική σεζόν με την Ρίγα από την Λετονία. Μάλιστα συγκέντρωσε 6 γκολ, 2 ασίστ μέσα σε 28 συμμετοχές. Στους Ηπειρώτες αγωνίσθηκε πάλι τη σεζόν 2021-22, με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 18 γκολ, 7 ασίστ και όλα αυτά σε 62 συμμετοχές.

Έτσι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ήρθε στην ομάδα του ΠΑΣ, για να τους βοηθήσει στους στόχους που θα βάλουν για την νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Και θα υπογράψει συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr