Ποδόσφαιρο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι κοντά στον Ντιέγκο Κόστα!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 17:10

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι ένα βήμα από την μεγάλη μεταγραφή του Ντιέγκο Κόστα. Που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ατλέτικο Μινέιρο. 

Η Ράγιο Βαγιεκάνο είναι κοντά στον Ντιέγκο Κόστα!

Ο Ντέγκο Κόστα είναι ένας από τους καλύτερους, αλλά και φημισμένους ποδοσφαιριστές στην Ευρώπη, αλλά όχι μόνο. Αφού την περσινή σεζόν αγωνίσθηκε στην Ατλέτικο Μινέιρο, όπου είχε 5 γκολ, 2 ασίστ, σε 19 συμμετοχές.

Ωστόσο με το τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν, η ομάδα από την Βραζιλία έλησε το συμβόλαιο του συγκεκριμένου ποδοσφαιριστή. Με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος και να ψάξει τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό στην καριέρα του.

Έτσι πολλές ομάδες ενδιαφέρθηκαν για την απόκτηση του, όπως είναι η Χετάφε, η Κράσνονταρ, η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, η Ράγιο Βαγιεκάνο, αλλά και η Σαλερνιτάνα. Ωστόσο σύμφωνα με Ισπανικά δημοσιεύματα η ομάδα της Ράγιο βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του, καθώς τα βρήκε σε όλα και το συμβόλαιο που θα υπογράψει θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr