Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Που χρέωσε ο Μαρτίνς την εικόνα στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και τι περιμένει στην ρεβάνς

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 17:32

Τι είπε ο Πορτογάλος τεχνικός για την βασική αιτία που οι ερυθρόλευκοι δεν απέδωσαν στην πρώτη αναμέτρηση

Ολυμπιακός: Που χρέωσε ο Μαρτίνς την εικόνα στο πρώτο ματς με τη Μακάμπι Χάιφα και τι περιμένει στην ρεβάνς

Ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει την προετοιμασία του για την ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα ενόψει του δεύτερου προκριματικού του Champions League.

Το ματς θα διεξαχθεί την Τετάρτη (27/7) και ο Πορτογάλος τεχνικός, μια μέρα πριν, στην συνέντευξη Τύπου, ήταν... αποκαλυπτικός.

Σε ερώτηση για το τι πήγε στραβά στην πρώτη αναμέτρηση είπε:

«Η αλήθεια είναι ότι στο πρώτο ματς πολλά πράγματα δεν πήγαν καλά. Η απόδοσή μας δεν ήταν καλή. Αυτό οφείλεται εν μέρει στην απόδοση του αντιπάλου μας, αλλά και στις κακές συνθήκες που βρήκαμε εκεί.

Η υγρασία ήταν πολύ ηψυλή. Το ποσοστό υγρασίας στην Ελλάδα είναι 25-30% και εκεί ήταν τουλάχιστον το διπλάσιο. Φτάσαμε επίσης στο γήπεδο με 15-20 λεπτά καθυστέρηση. Η προθέρμανση δεν έγινε σωστά και πολλοί παίκτες μας είχαν προβλήματα.

Αυτό προκάλεσε μια αποδιοργάνωση στην ομάδα μας. Μας επηρέασε επίσης το γεγονός ότι ήταν το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι. Τώρα θα είναι το δεύτερο. Όσο περνάει ο καιρός προετοιμαζόμαστε καλύτερα.

Παίζαμε εκτός έδρας και οι συνθήκες ήταν διαφορετικές. Τώρα θα παίξουμε εντός έδρας. Ο καιρός θα είναι καλύτερος. Οι παίκτες μας θα είναι σε καλύτερη κατάσταση.

Έχουμε δουλέψει πολύ τις τελευταίες ημέρες. Η προσέγγισή μας θα είναι διαφορετική και με τον κόσμο δίπλα μας θα προσπαθήσουμε να εκμεταλλευτούμε τα αδύνατα σημεία της Μακάμπι. Να πιέσουμε ψηλά. Τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.