Ποδόσφαιρο

Ντοπέ ο Παλομίνο της Αταλάντα!

Τρίτη, 26 Ιουλίου 2022 - 20:32

Ο Αργεντινός αμυντικός της Αταλάντα, Χοσέ Λουίς Παλομίνο βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία και κινδυνεύει με βαριά τιμωρία.

Ντοπέ ο Παλομίνο της Αταλάντα!

Θετικός σε απαγορευμένη ουσία (στεροειδή) βρέθηκε ο Αργεντινός αμυντικός της Αταλάντα, Χοσέ Λουίς Παλομίνο, σε αιφνιδιαστικό έλεγχο ντόπινγκ που έγινε από την ιταλική αρμόδια επιτροπή. Η ομάδα του Μπέργκαμο περιμένει με αγωνία τα αποτελέσματα από το δεύτερο δείγμα, που αν κι αυτό βρεθεί θετικό, τότε θα σημαίνει βαριά τιμωρία για τον έμπειρο αμυντικό. Η ποινή μπορεί να φτάσει και τα δύο χρόνια.

Συγκεκριμένα, στο δείγμα που λήφθηκε από τον 32χρονο μπακ βρέθηκαν ίχνη του Clostebol Metabolita, ενός αναβολικού στεροειδούς, ουσία που συμπεριλαμβάνεται στη λίστα των απαγορευμένων για την Wada (Παγκόσμιος οργανισμός κατά του ντόπινγκ).

Ο 32χρονος παίκτης είχε ενταχθεί στους μπεργκαμάτσκι από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς το καλοκαίρι του 2017 και υπήρξε σημαντικός παίκτης για την ομάδα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι όλα αυτά τα χρόνια. Έκανε 34 εμφανίσεις στην Σέριε Α την περασμένη σεζόν και σημείωσε ένα γκολ. Επαιξε επίσης για τον σύλλογο στο Τσάμπιονς Λιγκ, εμφανίστηκε πέντε φορές την περασμένη σεζόν και υπήρξε βασικό γρανάζι του τροχού της ιταλικής ομάδας.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr