Ποδόσφαιρο

Νασιονάλ: Σουάρες, η επιστροφή! (vids)

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 13:53

Ο Λουίς Σουάρες αρνήθηκε μια σειρά από υπέρογκες προτάσεις και συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα που ξεκίνησε την καριέρα του πριν από 16 χρόνια!

Νασιονάλ: Σουάρες, η επιστροφή! (vids)

Σε μια απόφαση έκπληξη προχώρησε ο 35χρονος πλέον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός επιθετικός αναζητούσε νέα ποδοσφαιρική στέγη μετά την αποχώρηση του από την Ατλέτικο Μαδρίτης και είχε συνδεθεί με αρκετούς συλλόγους. Ο Αγιαξ, που είχε αγωνιστεί στο παρελθόν φερόταν να έχει προβάδισμα για την απόκτηση του, ενώ τελευταία δημοσιεύματα τον ήθελαν να έχει συμφωνήσει με την Λος Αντζελες με «παχυλό» συμβόλαιο. Ο ίδιος ανέλαβε εν τέλει να ανακοινώσει την μεγάλη επιστροφή στη Νασιονάλ Μοντοβιδέο, που ξεκίνησε την σπουδαία καριέρα του πριν από 16 χρόνια.

«Υπάρχει προσύμφωνο για να πάω στη Νασιονάλ. Ήταν αδύνατο για μένα να πω 'όχι' σε αυτήν την ευκαιρία. Ελπίζω οι τελικές λεπτομέρειες να διευθετηθούν ώστε να ολοκληρωθεί η συμφωνία και επίσημα» τόνισε σε μήνυμα σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης που έτυχε απόλυτης αποδοχής από κάθε… ρομαντικό φίλο του ποδοσφαίρου.

Λίγες ώρες αργότερα, η Νασιονάλ «χτύπησε» με την σειρά της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο σύλλογος του Μοντοβιδέο «ανέβασε» video με εικόνες από τον… πιτσιρικά Σούάρες που κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου. Ο Σουάρες βρέθηκε στη Νασιονάλ από το 2001 και το 2005 σε ηλικία 18 ετών αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr