Ποδόσφαιρο

Ο Παναθηναικός είναι ένα βήμα από το Σποράρ!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 15:07

Ο Παναθηναικός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Σποράρ, ο οποίος αγωνίζεται στην Μίντλεσμπρο ως δανεικός από τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. 

Ο Παναθηναικός είναι ένα βήμα από το Σποράρ!

Ο Παναθηναικός μετά την εξαιρετική πορεία στο Ελληνικό πρωτάθλημα, πλέον στα φιλικά προετοιμασίας τους υπήρξε μεγάλο θέμα και πρόβλημα με τους επιθετικούς που δεν μπόρεσαν να σκοράρουν εύκολα. Ενώ μάλιστα στα περισσότερα από αυτά δεν πέτυχαν γκολ.

Έτσι οι άνθρωποι της ομάδας, αποφάσισαν να πάνε σε απόκτηση ενός εξαιρετικού επιθετικού. Ο οποίος θα τους βγάλει από τη δύσκολη κατάσταση που είναι αυτή τη στιγμή.

Για αυτό το λόγο τις τελευταίες μέρες, αρχίσαν να κάνουν πολλές έρευνες για να βρουν τον κατάλληλο. Έτσι κατάφεραν και τον βρήκαν, που ήταν ο Σλοβένος ποδοσφαιριστής Άντρατζ Σποράρ. Καθώς πιστεύουν, αλλά και ευελπιστούν ότι θα βοηθήσει πολύ στο σκοράρισμα.

Έτσι οι δύο πλευρές άρχιζαν τις διαπραγματεύσεις, που ήταν επίμονες και πολύ δύσκολες. Ωστόσο σύμφωνα με δημοσίευμα από τη Σλοβενία αναφέρει ότι οι άνθρωποι του Παναθηναικού τα βρήκαν με το συγκεκριμένο παίκτη και ακόμη πρόσφεραν το ποσό των 3.000.000 ευρώ στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Έτσι με αυτό το τρόπο ευελπιστούν οι άνθρωποι των Πρασίνων, να έχει χαρούμενο τέλος η συγκεκριμένη υπόθεση, ώστε να γίνει ο Σποράρ δικός τους.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.