Ποδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Μορικέλι!

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 16:35

Ο ΠΑΟΚ πήρε επισήμως τον νεαρό ποδοσφαιριστή Ραούλ Μορινέλι, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Ιταλική Ρόμα. 

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε τον Μορικέλι!

Ο ΠΑΟΚ παρά που έχει τον πολύ κρίσιμο αγώνα απέναντι στην Λέφσκι Σόφιας, για το 2ο προκριματικό γύρο στο Europa Conference League. Κινούνται απτόητη για την μεταγραφική τους ενίσχυση, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν.

Έτσι οι άνθρωποι του Δικέφαλου του Βορρά, κατάφεραν και απέκτησαν τον νεαρό ποδοσφαιριστή Μάρκο Μορινέλι. Ο οποίος προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρόμα, αλλά έπαιξε το τελευταίο χρόνο μερικά παιχνίδια και στην μεγάλη ομάδα.

Οι δύο πλευρές κατάφεραν και τα βρήκαν, με αποτέλεσμα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Έτσι ο Μάρκο βρίσκεται από σήμερα το πρωί στην Θεσσαλονίκη, με τους ατζέντηδες του. Με αποτέλεσμα να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία να υπογράψει το συμβόλαιο του, ώστε και επίσημα να γίνει ποδοσφαιριστής του Δικέφαλου του Βορρά.

Το απόγευμα βγήκε και η ανακοίνωση από τον ΠΑΟΚ αναφορικά με την απόκτηση του νεαρού άσου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.