Ποδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 20:43

Μια ακόμα έκπληξη από τον Πέδρο Μαρτίνς. Με τριάδα Κανέ, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά οι «ερυθρόλευκοι» στον επαναληπτικό με τους Ισραηλινούς.

Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα της ρεβάνς με την Μακάμπι Χάιφα

Οι εκπλήξεις είναι μέρος του «ρεπερτορίου» του Πέδρο Μαρτίνς. Κάτι που επέλεξε και στον επαναληπτικό με την Μακάμπι Χάιφα. Διότι η τριάδα που επέλεξε τελικά για τον άξονα, δεν ήταν η αναμενόμενη. Ο Πορτογάλος είχε κάνει πολλές δοκιμές. Ωστόσο, η τριάδα που επέλεξε, δηλαδή ο Κανέ, ο Μπουχαλάκης και ο Μαντί Καμαρά δεν ήταν μέσα στις… πιθανές. Όσον αφορά στις άλλες θέσεις της ενδεκάδας, είναι οι ίδιες με την πρώτη αναμέτρηση, στο «Sammy Ofer» της Χάιφα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού

Στο τέρμα θα είναι ο Βατσλίκ. Όσον αφορά στην αμυντική γραμμή, αυτή αποτελείται από τους Βρσάλικο, Μανωλά, Σισέ και Ρέαμτσιουκ. Στο κεντρικό άξονα θα αγωνιστούν οι Κανέ, Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά. Στις δύο πτέρυγες οι παίκτες που αγωνίστηκαν και στο Ισραήλ, ο Μασούρας με τον Ζίνκερναγκελ. Τέλος, ο Πέδρο Μαρτίνς επέλεξε ξανά τον Τικίνιο για την κορυφή της επίθεσης.

Η ενδεκάδα της Μακάμπι Χάιφα

Από την άλλη πλευρά, ο Μπαράκ Μπαχάρ διατήρησε τα ίδια πρόσωπα στην άμυνα, μπροστά από τον Κοέν. Έτσι, η άμυνα της Χάιφα αποτελείται από τους Σούντγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ και Κορμούντ. Στη μεσαία γραμμή οι Λαβί, Μοχάμεντ και Σερί. Στα άκρα οι Ντέιβιντ και Χατζίτζα. Αντιθέτως, στην κορυφή της επίθεσης επέλεξε τον Πιερό που είχε περάσει ως αλλαγή στον πρώτο αγώνα και είχε τις δύο πιο σημαντικές ευκαιρίες για την Μακάμπι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.