Ποδόσφαιρο

Άρης: Η ενδεκάδα της ρεβάνς με την Γκόμελ

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 20:59

Ο Χερμάν Μπούργος επέλεξε τέσσερα νέα πρόσωπα για τον επαναληπτικό με τους Λευκορώσους.

Άρης: Η ενδεκάδα της ρεβάνς με την Γκόμελ

Η νίκη 5-1 στην πρώτη αναμέτρηση του Άρη με την Γκόμελ έχει δώσει στους «κίτρινους» το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πώς το ματς δεν έχει ενδιαφέρον για την ομάδα του Χερμάν Μπούργος. Ο Αργεντινός τεχνικός, πάντως, προχώρησε σε ορισμένες αλλαγές στον δεύτερο ματς. Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε τέσσερα νέα πρόσωπα για το αρχικό σχήμα του Άρη κόντρα στους Λευκορώσους.

Οι επιλογές του Μπούργος

Ο κόουτς των «κίτρινων» άφησε στον πάγκο τους Οντουμπάγιο, Πίρσμαν, Νταμπό και Ιτούρμπε. Όχι γιατί δεν έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοσή τους. Αλλά γιατί θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στους Εμπακατά, Μαζικού, Ντιόπ και Μαντσίνι. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ματέο Γκαρσία και Ζερβινιό.

Όσον αφορά στις επιλογές του Μπούργος για το αρχικό σχήμα, αυτές αποτελούνται από τους Κουέστα, Eμπακατά, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού, Καμάτσο, Ντιόπ, Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα και Γκρέι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.