Ποδόσφαιρο

Champions League: «Διαστημική» Μπόντο Γκλιμτ, έβαλε 8 στην Λίνφινλτ [vid]

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 21:35

Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας ανέτρεψε την ήττα 1-0 στο πρώτο ματς και πέρασε πανηγυρικά στον 3ο προκριματικό γύρο.

Champions League: «Διαστημική» Μπόντο Γκλιμτ, έβαλε 8 στην Λίνφινλτ [vid]

Με εντυπωσιακό τρόπο πήρε το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό γύρο η Μπόντο Γκλιμτ. Η πρωταθλήτρια Νορβηγίας ήταν υποχρεωμένη να ανατρέψει την ήττα 1-0 από την Λίνφιλντ στη Βόρεια Ιρλανδία. Ωστόσο, δεν έκανε μόνο ανατροπή! Συνέτριψε με 8-0 την αντίπαλό της και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση.

Κομβική η αποβολή της Λίνφιλντ

Σε ένα ματς που μια ομάδα ψάχνει την ανατροπή, το γρήγορο γκολ είναι το… άλφα και το ωμέγα. Αυτό το πέτυχε η Μπόντο Γκλιμτ στη ρεβάνς με την Λίνφιλντ. Στο 7' ο Βέτλεσεν άνοιξε το σκορ (1-0). Αν και η φάση που καθόρισε το ματς έγινε στο 20ό λεπτό. Ο Μίλαρ απέκρουσε την μπάλα με το χέρι, ένα μέτρο από το τέρμα. Ο διαιτητής καταλόγισε το πέναλτι και τον απέβαλε. Ο Μπονιφάς το εκτέλεσε εύστοχα και πέτυχε το 2-0. Όλα είχαν πάρε το δρόμο τους για τους Νορβηγούς. Επιπλέον, πέτυχαν άλλα δύο γκολ στο πρώτο 45λεπτο. Στο 25' ο Πελεγκρίνο πέτυχε το 3-0 και το πρώτο μέρος έκλεισε με σκορ 4-0, μετά το γκολ του Σάλτνες στο 29'.

Δεν σταμάτησε η Μπόντο Γκλιμτ

Ο «χορός» των γκολ συνεχίστηκε στο δεύτερο μέρος. Ο Έσπεγιορντ στο 52' και ο Πελεγκρίνο, με νέο πέναλτι, ανέβασαν το σκορ στο 6-0. Στο 73' ο Στάμπστεντ πρόσθεσε το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, καθώς πέτυχε το 7-0. Αν και όλα είχαν κριθεί, η πρωταθλήτρια Νορβηγίας σημείωσε και όγδοο γκολ. Στο 88' ήταν ξανά ο Έσπεργιοντ που βρήκε δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 8-0.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr