Ποδόσφαιρο

Champions League: Το «παραμύθι» της Ζαλγκίρις συνεχίζεται [vid]

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 21:57

Η ομάδα από τη Λιθουανία νίκησε και στη Σουηδία τη Μάλμε, 2-0 αυτή τη φορά, και συνεχίζει στο Champions League.

Champions League: Το «παραμύθι» της Ζαλγκίρις συνεχίζεται [vid]

Η φετινή Ζαλγκίρις έκανε την πρώτη μεγάλη έκπληξη στα προκριματικά του Champions League. Έκπληξη υπό την έννοια ότι απέκλεισε μια έμπειρη ομάδα από τη διαδικασία των ματς του καλοκαιριού, την Μάλμε. Αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, μετά από τα 180 λεπτά των δύο αναμετρήσεων, οι Λιθουανοί απολύτως δίκαια πήραν το εισιτήριο για τον τρίτο προκριματικό. Εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την νορβηγική Μπόντο Γκλιμτ.

Η Ζαλγκίρις ήταν αποτελεσματική

Οι Σουηδοί μετά την ήττα 1-0 στο πρώτο ματς στη Λιθουανία, έψαχναν την ανατροπή. Κάτι που είχαν κάνει πολλές φορές στο παρελθόν, σε ανάλογες καταστάσεις. Αλλά αυτή τη φορά δεν το πέτυχαν. Διότι η Ζαλγκίρις είχε σωστή τακτική και σκόραρε σε καθοριστικά σημεία του ματς.

Στο 34’ ο Νιγηριανός Ογιεβούσι άνοιξε το σκορ, ενώ νωρίτερα οι Σουηδοί είχαν φάσεις για να προηγηθούν εκείνοι. Το ημίχρονο έληξε 0-1 και στο 52' ήταν η σειρά του Ολιβέιρα να σκοράρει για το 0-2, μετά την ασταθή επέμβαση του γκολκίπερ των Σουηδών. Η Ζαλγκίρις είχε τον πλήρη έλεγχο του ματς. Οι Σουηδοί δεν είχαν αντίδραση. Επιπλέον, τελείωσαν το ματς με δέκα παίκτες. Στο 77' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κρίστιανσεν.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr