Ποδόσφαιρο

Conference League: Δεύτερη νίκη για τον Άρη [vid]

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 23:19

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης νίκησε και στη ρεβάνς την Γκόμελ, 2-1, και ετοιμάζεται για την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Conference League: Δεύτερη νίκη για τον Άρη [vid]

Με τον καλύτερο τρόπο σφράγισε ο Άρης το εισιτήριο της πρόκρισης για τον επόμενο γύρο του Conference League. Οι «κίτρινοι» πέτυχαν και δεύτερη νίκη κόντρα στην Γκόμελ, αυτή τη φορά με 2-1. Έτσι, με συνολικό σκορ 7-2 πέρασαν στον τρίτο γύρο όπου θα αντιμετωπίσουν, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Γκολ στο φινάλε

Ο Άρης από την αρχή του ματς είχε τον έλεγχο. Η ομάδα του Μπούργος δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, αλλά της έλειψε το γκολ. Τελικά το πέτυχε λίγο πριν πάνε οι ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα. Στο 45’ ο Μαντσίνι βρήκε τον Γκρέι κι εκείνος σημάδεψε σωστά. Η μπάλα στην κλειστή γωνία του Κόβαλεφ για το 1-0 των «κίτρινων». Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου οι Θεσσαλονικείς συνέχισαν να δημιουργούν φάσεις. Αλλά το δεύτερο γκολ δεν ήρθε. Ακόμα και στο 61’ όταν ο Ματσίνο σούταρε, αλλά ο γκολκίπερ της Γκόμελ με τη βοήθεια του δοκαριού αποσόβησε το 0-2.

Γκρέι και πάλι

Από το 75’ και μετά η Γκόμελ ανέβασε την απόδοσή της. Σε εκείνο το σημείο ο Σέτσκο έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι. Στο 82’ ο Πίρσμαν έκανε πέναλτι και ο Γκογκολασβίλι το εκτέλεσε εύστοχα για το 1-1. Όμως, ο Γκρέι δεν είχε τελειώσει τη… δουλειά του. Στο 90’+2 μετά την ασίστ του Ιτούρμπε, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε στον Άρη τη δεύτερη νίκη, αυτή τη φορά με 2-1.

Γκόμελ (Βλαντιμίρ Νεβίνσκι): Κόβαλεφ, Κουχίνσκι, Αφί, Σοκόλ, Παντία, Μπάχα, Κοστρόφ (86' Σοβπέλ), Σέντκο (88' Ερμάκοβιτς), Ανούφριεφ (68' Κοζλόφσκι), Αντεόλα (80' Ποταπένκο), Μάκας (80' Γκογκολασβίλι)

Άρης (Χερμάν Μπούργος): Κουέστα, Eμπακατά (46’ Οντουμπάγιο), Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μαζικού (46’ Πίρσμαν), Καμάτσο (82’ Ιτούρμπε), Ντιόπ (23’ Νταμπό), Ντουκουρέ, Μαντσίνι, Πάλμα (82’ Χατζηϊωάννου), Γκρέι.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.