Ποδόσφαιρο

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα διέσυρε τον Ολυμπιακό [vid]

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 - 23:52

Οι πρωταθλητές Ισραήλ έκαναν… πάρτι στο «Γ. Καραϊσκάκης», νίκησαν 4-0 τους «ερυθρόλευκους» και θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα Λεμεσού. Στο Europa League με την Σλόβαν Μπρατισλάβας η ελληνική ομάδα.

Champions League: Η Μακάμπι Χάιφα διέσυρε τον Ολυμπιακό [vid]

Η πορεία του Ολυμπιακού στα προκριματικά του Champions League τελείωσε απόψε. Και μάλιστα με ένα πολύ δυνατό «χαστούκι» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Του το «έριξε» η Μακάμπι Χάιφα. Ο Μπαράκ Μπαχάρ μετά την Χαποέλ Μπερ Σεβά απέκλεισε τον πρωταθλητή Ελλάδας και με δεύτερη ομάδα. Αυτή τη φορά με εκκωφαντικό τρόπο! Με νίκη 4-0 μέσα στον Πειραιά.

Η πρωταθλήτρια του Ισραήλ συνεχίζει στο Champions League και στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει τον Απόλλωνα Λεμεσού. Όσον αφορά στον Ολυμπιακό, «υποβιβάζεται» στο Europa League και εκεί θα αντιμετωπίσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στον τρίτο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Τραγική εικόνα

Η αρχική ενδεκάδα του Μαρτίνς δεν λειτούργησε σε κανένα σημείο. Ειδικά η τριάδα στο κέντρο με Κανέ, Μπουχαλάκη και Μαντί Καμαρά. Ο Ολυμπιακός σε ένα ακόμα ματς δεν είχε δημιουργία. Ανυπαρξία στη δημιουργία φάσεων. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο 5’ και μετά το ανόητο φάουλ που έκανε ο Ζίνκερναγκελ λίγο έξω από την περιοχή, ο Σερί με απευθείας εκτέλεση άνοιξε το σκορ (0-1). Οι «ερυθρόλευκοι» διαμαρτυρήθηκαν για χέρι-πέναλτι του Πλάνιτς στο 12’, στην κεφαλιά του Τικίνιο. Επίσης, σκόραραν με τον Μπουχαλάκη στο 24’, αλλά ο μέσος του Ολυμπιακού είχε βρει την μπάλα με το χέρι στο κοντρόλ. Με το πρώτο μέρος να τελειώνει με τον Βατσλίκ να κάνει στο 45’+6 τεράστια επέμβαση σε τετ-α-τετ του Ντέιβιντ.

Τον διέσυρε!

Ο Μαρτίνς, πάντως, δεν είχε καταλάβει τι συνέβαινε. Διότι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου έβαλε τον Καρβάλιο στο ματς. Αλλά παρόλα αυτά, οι «ερυθρόλευκοι» συνέχισαν να έχουν αδυναμία παραγωγής φάσεων. Στο 59’ ο Τικίνιο δεν κατάφερε να κάνει καλά το σουτ μέσα από την περιοχή. Έτσι, στο 61’ ο Πιερό κινήθηκε πιο γρήγορα από τον Σισέ και πέτυχε με κεφαλιά το 0-2. Το… αστείο. Ο Μαρτίνς ετοίμαζε να ρίξει στο ματς τον Ελ Αραμπί! Πριν συνέλθουν οι παίκτες του Ολυμπιακού, ο Πιερό σκόραρε ξανά. Αυτή τη φορά πρόλαβε τον Μανωλά και με κεφαλιά σημείωσε το 0-3. Εικόνα διάλυσης από τον Ολυμπιακό. Ο διασυρμός, όμως, δεν είχε τελειώσει. Στο 87’ ο Φανί που είχε μπει ως αλλαγή κινήθηκε για αρκετά μέτρα, κανείς δεν τον μάρκαρε, σούταρε εκτός περιοχής και πέτυχε το τελικό 0-4.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Βρσάλικο, Μανωλάς, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Κανέ (62’ Ελ Αραμπί), Μπουχαλάκης (46’ Καρβάλιο), Μ. Καμαρά (77’ Εμβιλά), Μασούρας (68’ Βαλμπουενά), Ζίνγκερναγκελ (62’ Κούντε), Τικίνιο.

Μακάμπι Τελ Αβίβ (Μπαράκ Μπαχάρ): Κοέν, Σούτγκρεν, Πλάνιτς, Γκόλντμπεργκ, Κόρμουντ (72’ Μεναχέμ), Λαβί, Μοχάμεντ, Σερί (78’ Ατζίλι), Ντέιβιντ (78’ Φανί), Χατζίτζα (72’ Αράντ), Πιερό (86’ Ρουκαβίτσια).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.