Ποδόσφαιρο

Champions League: Τρομερή Φερεντσβάρος στην Μπρατισλάβα [vid]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 00:21

Οι Ούγγροι με μια τεράστια ανατροπή συνέτριψαν 4-1 τη Σλόβαν και συνεχίζουν, στέλνοντας τους Σλοβάκους στο Europa League.

Champions League: Τρομερή Φερεντσβάρος στην Μπρατισλάβα [vid]

Στο πρώτο ματς της Φερεντσβάρος με την Σλόβαν Μπρατισλάβας, στην Ουγγαρία, οι Σλοβάκοι με δύο γκολ στο τέλος έκαναν την ανατροπή, νίκησαν 2-1 και έκαναν τεράστιο βήμα πρόκρισης. Αλλά στη ρεβάνς, οι Μαγυάροι τους προσγείωσαν «απότομα». Νίκησαν 4-1 στη Σλοβακία και πέρασαν στον επόμενο γύρο. Επιπλέον, έστειλαν την Σλόβαν στο δρόμο του Ολυμπιακού, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Το «καθάρισαν» σε μισή ώρα

Η Φερεντσβάρος ήταν εξαιρετική στην πρώτη μισή ώρα. Με τον Μπολί στο 20' και τον Ζαχαριάσεν στο 31' προηγήθηκαν 2-0 και έβαλαν τις βάσεις για την ανατροπή και την πρόκριση. Ωστόσο, στο 70', ο Ντε Μάρκο μείωσε σε 1-2 και... ισοφάρισε το σκορ του πρώτου ματς. Εκεί όπου οι Σλοβάκοι είχαν νικήσει 2-1 στην Ουγγαρία.

Εκπληκτικό φινάλε

Η συνέχεια, όμως, ήταν εξαιρετική για την Φερεντσβάρος και καταστροφική για την Σλόβαν Μπρατισλάβας. Διότι το φινάλε του ματς έμοιαζε με το αντίστοιχο του πρώτου, της περασμένης εβδομάδας. Στο 89' ο Τραορέ πέτυχε το 1-3 και στο 90'+5 ο Λαϊντουνί το τελικό 1-4. Πανηγυρικά στον τρίτο προκριματικό γύρο η πρωταθλήτρια Ουγγαρίας. Αποκλεισμός από το Champions League για τη Σλόβαν και συνέχεια στο Europa League. Εκεί, όπου, θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr