Ποδόσφαιρο

Φενέρμπαχτσε - Ντιναμό Κιέβου: Συνθήματα υπέρ του Πούτιν από τους Τούρκους φιλάθλους! (vid)

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 13:30

Οι οπαδοί των γηπεδούχων έδειξαν την χειρότερη πλευρά τους στην χθεσινή αναμέτρηση με τους πρωταθλητές Ουκρανίας φωνάζοντας ρυθμικά το όνομα του Ρώσου προέδρου, Βλαντιμίρ Πούτιν.

Φενέρμπαχτσε - Ντιναμό Κιέβου: Συνθήματα υπέρ του Πούτιν από τους Τούρκους φιλάθλους! (vid)

Τον γύρο του κόσμου κάνουν από το πρωί της Πέμπτης video από την χθεσινή αναμέτρηση της Φενέρμπαχτσέ με τη Ντιναμό Κιέβου, όπου οι οπαδοί των γηπεδούχων ζητωκραυγάζουν υπέρ του Ρώσου προέδρου! Οι δύο ομάδες κοντραρίστηκαν σε μια επεισοδιακά αναμέτρηση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League και η Ντιναμό πήρε την πρόκριση επικρατώντας με 2-1 στην παράταση. Το ματς είχε ένταση και ο διαιτητής Μασιμιλάνο Ιράτι χρειάστηκε να δείξει 14 φορές την κίτρινη κάρτα! Η ένταση μεταφέρθηκε και στις εξέδρες με τους φίλους των γηπεδούχων να φωνάζουν ρυθμικά το όνομα του Βλαντιμίρ Πούτιν σε μια αποτυχημένη προσπάθεια να προκαλέσουν τους αντίπαλους ποδοσφαιριστές.

«Αξιοθρήνητο» τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Ντιναμό Κιέβου, Μιρτσέα Λουτσέσκου και πρόσθεσε: «Όλα κύλησαν όπως τα είχαμε προγραμματίσει εντός αγωνιστικού χώρου. Δεν λάβαμε υπόψη ότι συνέβη στις εξέδρες». Η Φενέρμπαχτσε δεν έχει τοποθετηθεί για το περιστατικό, όπως και η ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική ομοσπονδία.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr