Ποδόσφαιρο

Μπαρτσελόνα: Έγινε «blaugrana» ο Κουντέ [vid]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 19:46

Η καταλανική ομάδα ανακοίνωσε την συμφωνία με τη Σεβίλλη για τον Γάλλο αμυντικό.

Μπαρτσελόνα: Έγινε «blaugrana» ο Κουντέ [vid]

Το πρωί της Πέμπτης ο Ζιλ Κουντέ έφτασε στη Βαρκελώνη. Με την αντίστροφη μέτρηση να ξεκινά για να γίνει μέλος των Καταλανών. Μετά από αρκετές ώρες, το απόγευμα της Πέμπτης, η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε πώς υπάρχει συμφωνία με τους Ανδαλουσιάνους. Κοινώς είναι πλέον θέμα… ωρών για να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο Γάλλος αμυντικός της Σεβίλλης θα περάσει από τα απαραίτητα ιατρικά τεστ. Αν όλα πάνε καλά και δεν προκύψει το παραμικρό, ο 24χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την ομάδα της Βαρκελώνης. Η Μπαρτσελόνα έκανε το πρώτο… βήμα για την ολοκλήρωση της σπουδαίας, αυτής, μεταγραφής.

Τα... έσκασαν για τον ηγέτη της άμυνας

Έτσι, έγινε γνωστό πώς οι δύο ομάδες συμφώνησαν σε όλα. Με τους «blaugrana» να καταβάλλουν στους Σεβιγιάνους το ποσό των 50 εκατομμυρίων ευρώ. Επιπλέον, η συμφωνία των δύο ισπανικών συλλόγων περιλαμβάνει και άλλα 10 εκατομμύρια ευρώ ως μπόνους, ανάλογα με την επίτευξη των στόχων των Καταλανών.

Θυμίζουμε πώς ο Κουντέ έκανε τα πρώτα του βήματα στην ακαδημία της Μπορντό. Το 2019 πήγε στη Σεβίλλη, που έδωσε 25 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει. Στη Σεβίλλη είχε 133 ματς, 9 γκολ και 3 ασίστ. Έχει κατακτήσει μια φορά το Europa League με το σύλλογο της Ανδαλουσίας, ενώ στο παλμαρέ του είναι και το Nations League με την εθνική Γαλλίας. Η παρουσία του είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, στο «Καμπ Νου».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr