Ποδόσφαιρο

Θέλτα: Αγοράζει τον Μινγκέθα από την Μπαρτσελόνα [vid]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 20:32

Ο 24χρονος αμυντικός που είχε ακουστεί για ΑΕΚ και Άρη καταλήγει στην ομάδα του Βίγκο.

Θέλτα: Αγοράζει τον Μινγκέθα από την Μπαρτσελόνα [vid]

Στην ομάδα του Βίγκο θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του ο Όσκαρ Μινγκέθα. Σύμφωνα με την καταλανική Sport, η Θέλτα συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα για τη μεταγραφή του Ισπανού στόπερ. Σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ, η Θέλτα θα καταβάλλει στην ομάδα της Βαρκελώνης το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ. Παράλληλα, η συμφωνία προβλέπει και ποσοστό μεταπώλησης. Με τον παίκτη να υπογράφει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια.

Το deal «κλείδωσε»

Ο Μινγκέθα ανήκε στην κατηγορία των παικτών που δεν ήταν στα πλάνα του Τσάβι. Ναι μεν αρχικά είχε ακουστεί πώς η Μπαρτσελόνα αξίωνε 5.000.000 ευρώ για να τον παραχωρήσει. Όμως τελικά η συμφωνία μεταξύ των δύο ισπανικών συλλόγων «κλείδωσε» και ο Μινγκέθα ετοιμάζεται για να «μετακομίζει» από τη Βαρκελώνη στο Βίγκο. Να σημειωθεί πώς η περίπτωση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού είχε ακουστεί ακόμη για τις Βαγιαδολίδ, Χετάφε, Τζιρόνα και Μόντσα.

Έπαιξε… ελληνικά ο Μινγκέθα

Το όνομα του Όσκαρ Μινγκέθα είχε ακουστεί το προηγούμενο διάστημα τόσο για την ΑΕΚ όσο και για τον Άρη. Με τον 24χρονο αμυντικό να είναι στην κατηγορία των παικτών που παραχωρεί η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο υπάρχει μια σημαντική παράμετρος. Κι αυτή δεν ήταν άλλη από την πώληση του παίκτη. Διότι οι δύο ελληνικές ομάδες δεν είχαν πλησιάσει στα στάνταρ των Καταλανών. Ο μεν Άρης κινήθηκε για να πάρει δανεικό τον παίκτη, η δε ΑΕΚ έκανε την κρούση της αλλά αυτή δεν ήταν αρκετή για να πείσει τους «blaugrana».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.