Ποδόσφαιρο

Conference League: Πέρασε η «ελληνική» Ρακόφ [vids]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 20:55

Η ομάδα των Παπανικολάου και Σβάρνα πέρασε με δεύτερη νίκη στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Conference League: Πέρασε η «ελληνική» Ρακόφ [vids]

Θετική… εκκίνηση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, έστω και έμμεσα, στην αποψινή βραδιά. Διότι η «ελληνική» Ρακόφ νίκησε για δεύτερη φορά την Αστάνα και πέρασε πανηγυρικά, χωρίς να δεχθεί γκολ σε 180 λεπτά, στον επόμενο γύρο του Conference League. Με βασικούς τους δύο Έλληνες, τον Στράτο Σβάρνα και τον Γιάννη Παπανικολάου, επικράτησε και στη ρεβάνς του Καζακστάν και συνεχίζει στον επόμενο γύρο. Ο πρώτος αγωνίστηκε στα 90 λεπτά, ενώ ο Παπανικολάου ως το 56’, όταν και παραχώρησε τη θέση του στον Σάπαλα. Το ματς κρίθηκε νωρίς. Το γκολ ήρθε στο 16’ με τον Κοτσέργκιν και το 0-1 έμεινε ως το φινάλε.

Στα άλλα ματς που έγιναν νωρίς, η Καμπάλα πέτυχε νίκη γοήτρου κόντρα στην Φάχερβαρ. Στο 34’ ο Μουράντοφ άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 41’ ο Νέγκο αστόχησε σε πέναλτι. Ωστόσο στο 44’ ο Ζιβζιβάντζε ισοφάρισε σε 1-1. Ο Σίλβα στο 73’ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Η ουγγρική Κισβάρντα έκανε το «δύο στα δύο» κόντρα στην Καϊράτ Αλμάτι με 1-0, χάρη στο γκολ του Μεσάνοβιτς στο 39’. Τέλος, στη Μολδαβία η Κουόπιο έκανε… πάρτι κόντρα στην Μιλσάμι. Μετά το 2-2 του πρώτου ματς, νίκησε 4-1! Ο Γκάμπριελ Μπίσπο στο 27’ άνοιξε το σκορ, ωστόσο στο 45’+2 ο Γκινσάρι ισοφάρισε σε 1-1. Στο 53’ ο Μιέτινεν, στο 88’ ο Καρίγιο και στο 90’+1 ο Βάλεντσιτς διαμόρφωσαν το τελικό σκορ.

Αστάνα (Kαζακστάν) - Ρακόφ (Πολωνία) 0-1

Καμπάλα (Αζερμπαϊτζάν) - Φέχερβαρ (Ουγγαρία) 2-1

Κισβάρντα (Ουγγαρία) - Καϊράτ Αλμάτι (Kαζακστάν) 1-0

Μιλσάμι (Μολδαβία) - Κουόπιο (Φινλανδία) 1-4

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr