Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Οι Σλοβένοι στέλνουν Βέρμπιτς [vid]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 21:37

Ο εξτρέμ της Ντιναμό Κιέβου παρέμεινε στην Τουρκία μετά το ματς με την Φενέρμπαχτσε και οι συμπατριώτες του, τον στέλνουν στους «πράσινους».

Παναθηναϊκός: Οι Σλοβένοι στέλνουν Βέρμπιτς [vid]

Αντίστροφη μέτρηση για τη μεταγραφή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς στον Παναθηναϊκό. Διότι, σύμφωνα με τον σλοβενικό Τύπο, ο 28χρονος εξτρέμ θα αποχωρήσει από την Ντιναμό Κιέβου και θα συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι». Αυτό λένε στην πατρίδα του. Με τα ΜΜΕ της Σλοβενίας «θα υπογράψει στον Παναθηναϊκό τις επόμενες ημέρες».

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από αυτό το θέμα αναφέρουν τα εξής. Ο Βέρμπιτς μετά τη νίκη πρόκρισης της Ντιναμό Κιέβου στην έδρα της Φενέρμπαχτσε, δεν επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη αποστολή. Ωστόσο έμεινε στην Κωνσταντινούπολη για να «τρέξει» το θέμα της μεταγραφής του.

Στο χέρι του Βέρμπιτς

Το θέμα είναι πώς ο 28χρονος εξτρέμ θα αξιοποιήσει τον κανονισμό της FIFA για τους παίκτες που αγωνίζονται στην Ουκρανία, ώστε να αποχωρήσει από την Ντιναμό Κιέβου και να συνεχίσει σε άλλο σύλλογο την καριέρα του. Επιπλέον, ΜΜΕ στη Σλοβενία σημειώνουν πώς ίσως η αλλαγή που έγινε στο χθεσινό ματς ήταν για να προφυλαχθεί και όχι γιατί δεν μπορούσε να συνεχίσει!

Λοιπόν, οι «πράσινοι» παρακολουθούν αυτή την υπόθεση εδώ και αρκετό καιρό. Τελικά είναι κοντά στην ολοκλήρωσή της. Αν γίνει τελικά η μεταγραφή, θα είναι μια πολύ δυνατή προσθήκη. Παίκτης από το πάνω ράφι που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να αλλάξει επίπεδο το «τριφύλλι».

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.