Ποδόσφαιρο

Conference League: Κόκκινη κάρτα στην πρόκριση για τον ΠΑΟΚ [vid]

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 22:34

Ο Δικέφαλος του Βορρά πλήρωσε το λάθος του Λύρατζη στο 25’ για το 0-1, αλλά και τις αποβολές των Αουγκούστο (72’) και Βεϊρίνια (80’). Έμεινε στο 1-1 και αποκλείστηκε.

Conference League: Κόκκινη κάρτα στην πρόκριση για τον ΠΑΟΚ [vid]

Ευρώπη τέλος για τον ΠΑΟΚ από τον Ιούλιο. Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν κατάφερε ούτε στο δεύτερο ματς με την Λέφσκι Σόφιας να κάνει το παιχνίδι του. Πλήρωσε τα λάθη και την έλλειψη καθαρού μυαλού των παικτών του. Έτσι, έμεινε στο 1-1 με τη βουλγαρική ομάδα και αποκλείστηκε από τη συνέχεια της διοργάνωσης του Conference League.

Η αδράνεια στοίχισε

Στο 20’ η Λέφσκι απείλησε, ωστόσο ο Κοτάρσκι με διπλή επέμβαση κράτησε το μηδέν! Όμως, στο 25’ το λάθος του Λύρατζη ήταν καθοριστικό. Ο Ρονάλντο έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα, πετυχαίνοντας το 0-1. Έτσι ο ΠΑΟΚ είχε να ανέβει ένα… βουνό! Στο 56’ τελικά έγινε το 1-1. Με το γκολ του Ντάντας που βρέθηκε σε θέση βολής και πλάσαρε εύστοχα. Με το σκορ ισόπαλο, θεωρητικά ο ΠΑΟΚ είχε τη δυνατότητα να παλέψει για κάτι παραπάνω.

Ανόητες αποβολές

Η ομάδα του Λουτσέσκου δεν είχε συνέχεια. Στο 72’ ο Αουγκούστο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Εκ των οποίων, την πρώτη την είχε δεχθεί για διαμαρτυρία! Επιπλέον, στο 80ό λεπτό ήταν η σειρά του Βεϊρίνια να αφήσει τον ΠΑΟΚ με εννέα παίκτες. Καθώς δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες μέσα σε ένα λεπτό. Δεύτερη αποβολή και ο Δικέφαλος ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες.

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Λύρατζης (66' Κούτσιας), Ίνγκασον, Κάργας (72' Σβαμπ), Ράφα Σοάρες (46' Βιεϊρίνια), Αουγκούστο, Κούρτιτς, Ζίβκοβιτς, Κουαλιάτα (46' Μπίσεσβαρ), Ντάντας, Νάρεϊ.

Λέφσκι Σόφιας (Στάνιμιρ Στοΐλοφ): Μιχάιλοφ, Πετρίς, Σούντμπεργκ, Κόρντομπα, Γκάλτσεβ, Κράστεφ, Βαν Ντερ Κάαπ, Μιλάνοφ (85' Πετκόφ), Ρονάλντο (82' Κράεφ), Μπαρί (90'+2 Μίτκοφ), Ουέλτον (90'+2 Τσουνάμι).

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.