Ποδόσφαιρο

Βόλος: Φιλική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό

Πέμπτη, 28 Ιουλίου 2022 - 23:59

Στο ματς που έγινε στη Λαμία, οι Βολιώτες επικράτησαν 1-0 με το γκολ του Φαν Βέερτ.

Βόλος: Φιλική νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό

Σε φιλικό προετοιμασίας που έγινε στο γήπεδο της Λαμίας, ανάμεσα στο Βόλο και τον Λεβαδειακό, η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε 1-0. Το ματς κρίθηκε με το γκολ που σημείωσε ο Ολλανδός σέντερ φορ, Τομ Φαν Βέερτ. Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στην πόλη της Φθιώτιδας για να μοιράσουν την απόσταση ανάμεσα στις δύο πόλεις.

Η ομάδα του Βόλου πέτυχε την τρίτη της νίκη, σε πέντε ματς προετοιμασίας. Επιπλέον έχει μια ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό και μια ήττα από τον Ατρόμητο. Όσον αφορά στον Λεβαδειακό, στο πρώτο του φιλικό ηττήθηκε. Την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Ιωνικό, σε ένα ακόμα φιλικό ματς.

Η αναμέτρηση κρίθηκε με το γκολ του Φαν Βέερτ. Στο 38ο λεπτό ο Ολλανδός σέντερ φορ ήταν εκείνος που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και καθόρισε το αποτέλεσμα του ματς. Το σίγουρο είναι πώς ο Βόλος είναι σε καλύτερο σημείο προετοιμασίας, σε αντίθεση με τον Λεβαδειακό που θέλει αρκετή δουλειά ως την έναρξη του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Βόλου άρχισε το φιλικό με τους Παπαδόπουλο, Αλχο, Τριανταφύλλου, Πίρινεν, Λυμπεράκη, Τσοκάνης, Ουεντραόγκο, Πάολο Φερνάντες, Βίκτορ Φερνάντες, Τσέλιο, Φαν Βέερτ, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν και οι Μπαριέντος, Λούνα, Μεσκίδα, Μεταξάς, Σιέλης, Τάχατος, Εσκοβάλ, Ιννος και Παπαθανασίου.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr