Ποδόσφαιρο

Με Σποράρ, Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός πάει για πρωταθλητισμό (vid)

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 13:07

Εξαιρετικές μεταγραφές αφού μετά τον διεθνή επιθετικό ο Παναθηναϊκός πήρε και τον συμπατριώτη του εξτρέμ

Με Σποράρ, Βέρμπιτς ο Παναθηναϊκός πάει για πρωταθλητισμό (vid)

Ο Παναθηναϊκός με σταθερά βήματα φτιάχνει ομάδα που θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό αφού οι Σποράρ, Βέρμπιτς θα του δώσουν το κάτι παραπάνω.
Δύο σπουδαίες κινήσεις αφού είναι παίκτες – ηγέτες και δυναμώνουν την ομάδα. Ξεκάθαρα ο Παναθηναϊκός ετοιμάζει έναν κορμό με τον οποίο θα μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό. Οι Σποράρ, Βέρμπιτς είναι προς αυτή την κατεύθυνση.

Ο Βέρμπιτς (διεθνής Σλοβένος εξτρέμ) τα έχει βρει σε όλα με το “τριφύλλι” σε προφορικό επίπεδο για συμβόλαιο τριών ετών. Ενεργοποιώντας εγγράφως από χθες την ειδική διάταξη της FIFA που του επιτρέπει να αναστείλει το τελευταίο εξάμηνο της σύμβασής του με την Ντινάμο Κιέβου (λόγω της εμπόλεμης κατάστασης). Μάλιστα έρχεται στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής (29/7).

Θα φτάσει στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 15:00 με πτήση από το Βελιγράδι. Προκειμένου να οδηγηθεί στη συνέχεια στα γραφεία του Παναθηναϊκού για… υπογραφές.

Ένα τέταρτο αργότερα (15:15) θα έρθει στην Αθήνα και ο συμπατριώτης του Άντραζ Σπόραρ. Με πτήση από τη Μαδρίτη, η μεταγραφή του οποίου έχει ανακοινωθεί από το βράδυ της Τετάρτης (27/7).

Ο Σποράρ αγωνίστηκε την περσινή σεζόν ως δανεικός στην αγγλική Μίντλεσμπρο (Championship), Μετρώντας συνολικά 8 γκολ και 2 ασίστ σε 37 αγώνες στο πρωτάθλημα και Κύπελλο Αγγλίας.

Θα γίνει η ακριβότερη που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός μετά την εποχή της πολυμετοχικότητας. Και την έλευση των Τζιμπρίλ Σισέ, Σεμπαστιάν Λέτο, Ζιλμπέρτο Σίλβα και Κώστα Κατσουράνη.

Το τελικό κόστος ή για την ακρίβεια το ποσό που θα «δεσμεύσει» συνολικά η διοίκηση του Παναθηναϊκού για τα επόμενα 4 χρόνια, φτάνει με την εφορία τα 8.628.000 ευρώ.

Το 4ετές συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή με το «τριφύλλι» θα κοστίσει 5.128.000 ευρώ με την εφορία. Συν τα 3.5 εκατ. ευρώ προς την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας.

Ο προπονητής της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Ρούμπεν Αμορίμ δεν υπολόγιζε τον Σποράρ απ’ τις αρχές του καλοκαιριού. Θέτοντάς τον εκτός πρώτης ομάδας. Για να έρθει ο Παναθηναϊκός να πείσει όλες τις πλευρές και να τον αποκτήσει δίνοντας μεγάλο ποσό.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.