Ποδόσφαιρο

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χουάνγκ - Τι γίνεται με νέο προπονητή

Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2022 - 13:26

Οι πρωταθλητές Ελλάδας προχώρησαν στην επισημοποίηση της απόκτησης του Νοτιοκορεάτη χαφ

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Χουάνγκ - Τι γίνεται με νέο προπονητή

Ο Ολυμπιακός παράλληλα με το θέμα του προπονητή τρέχει και τις μεταγραφές του. Έτσι προχώρησε στην ανακοίνωση της απόκτησης του Ινμπόμ Χουάνγκ.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Ίνμπομ Χουάνγκ.

Ο μέσος από τη Νότια Κορέα γεννήθηκε στις 20 Σεπτεμβρίου 1996 και είναι 34 φορές διεθνής με την εθνική του ομάδα (έχει πετύχει και τέσσερα γκολ).

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Daejeon Citizen, από την οποία τον Ιανουάριο του 2019 πήρε μεταγραφή στους Vancouver Whitecaps του MLS (94 συμμετοχές, 15 γκολ, 13 ασίστ), ενώ στο μεσοδιάστημα είχε δοθεί δανεικός στην Asan Mugunghwa.

Τον Αύγουστο του 2020 τον αγόρασε η ρωσική Rubin Kazan, με την οποία έκανε 38 συμμετοχές, πέτυχε έξι γκολ και μοίρασε επτά ασίστ. Τον Απρίλιο του 2022 ο 26χρονος επέστρεψε στη χώρα του για λογαριασμό της Seoul, με την οποία αγωνίστηκε σε δέκα ματς».

Στο άλλο μεγάλο θέμα, αυτό του προπονητή οι κουβέντες είναι πολλές. Ο Πέδρο Μαρτίνς θα αποτελέσει σίγουρα παρελθόν. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα περιμένει να γίνει υπηρεσιακός.

Ο Ντε Τσέρμπι που ήταν στη Σαχτάρ Ντόνετσκ είναι ψηλά στη λίστα. Αλλά και ο Κάρλος Κορμπεράν που ήταν στη Χάντερσφιλντ.

Παρακολουθείστε στο tostoixima.gr τα livescores ποδοσφαίρου, προγνωστικά ποδοσφαίρου και λεπτομέρειες για τα γεγονότα των αγώνων. Δείτε τις αναμετρήσεις της ημέρας στο κουπόνι ποδοσφαίρου του ΠΑΜΕΣΤΟΙΧΗΜΑ και ενημερωθείτε για όλα τα αθλητικά νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο μέσα από την καθημερινή ροή αθλητικών ειδήσεων του tostoixima.gr

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi
21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ:ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.